2777
2789
عنوان

چجوری بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 54 پست
یه جوری بهش بفهمون که میتونی کمکش کنی نه این که تو این موقعیت توقع توجه عشق ازش داشته باشی اگر در حد ...

نمیدونم چجوری بهش بفهمونم؟ بارها بهش گفتم

اما ازم هیچ کمکی نمیخواد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چجوری بهش بفهمونم؟ بارها بهش گفتماما ازم هیچ کمکی نمیخواد

متاسفانه بعضیا بخوان به روال قبل زندگیشون برگردن خیلی طول می‌کشه ممکن هم هست بعد گذروندن این بحران اون آدم قبلی نباشه من باشم تلاشمو میکنم نشد رابطه رو تمومش میکنم چون داری الکی وقت خودتو میگیری کلا به آدما وابسته نباش چون آسیب میبینی

وآلا دارم تحمل میکنم ولی دیوونه شدم وقتی نمیبینمششش یا صداشو نمیشنوم در صورتیکه بقیه این حق هارو دار ...

خب بقیه که خانوادشونو از دست ندادن

چه حرفا میزنی دختر

مردا. مثل زنا نیستن

بزار تو. حال خودش باشه

بابا داداششه هاااا 

ولش کن بنده خدارو 

متاسفانه بعضیا بخوان به روال قبل زندگیشون برگردن خیلی طول می‌کشه ممکن هم هست بعد گذروندن این بحران ا ...

بله متوجه هستم خودمم قبلا سوگ افراد نزدیک رو بارها تجربه کردم

نه ارزشش رو داره که صبر کنم فقط نمیدونم چجوری خودمو آروم کنم 

خب بقیه که خانوادشونو از دست ندادنچه حرفا میزنی دخترمردا. مثل زنا نیستنبزار تو. حال خودش باشهبابا دا ...

وا چه ربطی داره

منظورمو نگرفتی . میگم بقیه پیشش هستن من نیستم حسودیم میشه

بله متوجه هستم خودمم قبلا سوگ افراد نزدیک رو بارها تجربه کردمنه ارزشش رو داره که صبر کنم فقط نمیدونم ...

پس اگر دوستش داری چجوری خودم آروم کنم نه تو باید آروم باشی مثلا نماز بخون بعد کم‌کم با درک شرایطش نه زیاده روی کردن یه جوری هم دلی کنی کمتر بهش گیر بدی فقط در حد حال احوال پرسی باهاش مدارا کنی تا دوره اش بگذره

سلام

خوبی

فک کنم یبار دیگه یه تاپیکی از شما دیدم

میتونی ازش بفهمی که علت این همه غصه چیه؟

درسته ک طبیعیه داداشش از دنیا رفته، اما کم توجهیش به شما بعد این مدت، حتما علتی داره

علت این سردی چیه؟

شاید یه عذاب وجدانی داره از یه موضوعی یا رفتاری

شاید دلش نخواد با کسی باشه و فقط ب درخواست شما یا شناختی ک از شما داره، میاد کنارتون و بخاطر دل خودش نیاد

شاید دچار مشل روحی شده

شاید به گردن برادرش حق بزرگی داره ک نمی‌تونه ب زبون بیاره

شاید نحوه از دنیا رفتن برادرش براش سخت بوده... برادرش چطور از دنیا رفت؟

میتونی علت این‌ها رو ازش بپرسی و ببینی علت اینکه سکوت می‌کنه و حالش کنار شما خوب نمیشه چیه

ببخشید ک اینها رو مستقیم گفتم بهتون اما خب بالاخره هر چیزی میتونه علت سردی رابطه‌ش باشه