2777
2789
میدونی یادچی افتادم😂یاداین دکترا ک میدونن طرف چشه ولی میخوان دلداری بدن😂

😂😂😂خدانکنه  دور ازت بابا چیه این یه حساسیت ساده الکی اخه میدونی حس کردم استرس داری یا نگرانی من خودم این جور مواقع دوست دارم دلم اروم شه گفتم قبلش بگم چیزی نیست نگران باشی😄

برم دکتر زنان یا داخلی؟کم خونی رو مطمعنم دارم چون از بچگی باهامه یمدت قرص مصرف میکردم بعد کلا ولش کر ...

برو داخلی برات ازمایش و سونو بنویسه ،نتیجه اش ببر زنان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂خدانکنه دور ازت بابا چیه این یه حساسیت ساده الکی اخه میدونی حس کردم استرس داری یا نگرانی من خ ...

فداتشم عزیرم😂نه بابامن عین خیالم نیست اصلابرام مهم نیست

حدس میزنی شماچیزی باشه؟

چون خارش داره حس میکنم قارچه

دختر دایی شوهرم روی رونش اینشکلی شده بود قارچ بود

رفت دکتر با دارو اوکی شد

ولی خب بازم دکتر خوب میدونه

من بالاترهم گفتم بهترین متخصص رفتم میگفت قارچه آزمایش دادم نبود ولی بازم میگفت قارچ پنهانه😐😂هیچی حالیش نبود

ولی دکتر زنانم خفن حالیش بود

بهش گفتم از اول حاملگیم شروع شده هی بزرگتر شده گفت دست نزن استرس نداشته باش خوب میشه

سر یه هفته خوب شد

من یکی رو ساق پام اول زد کلی مرطوب کننده میزدم فکر میکردم اگزماست ولی یدفعه دوتا رو شکمم دوتا رو کمرمم پیدا شد هی بزرگتر میشدن اصلا توقف نداشتن

از ترسم میخواستم برم تهران با اون وضعم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

برو داخلی برات ازمایش و سونو بنویسه ،نتیجه اش ببر زنان

باشه مرسی عزیزممم🧡😚حتما میرم

یچیزی فقط سردردمو بگم؟یا خونریزی شدیدمم بگم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_