2777
2789
عنوان

کات💔

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوست اون بود خواستم کمکم کنه خودش جلو اومد

تو چون آسیب بدی دیدی اون آقا سواستفاده کرده از احساساتت و تو اون شرایط سخت بهت نزدیک شده 

کامل ازش جدا شو 

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

اره راس میگی

مردا خیلی اشغالن 

توام اشتباه کردی ولی خب حالا متوجهش شدی هیچ جا نگو این گناهت رو دیکه بازگو نکن فقط چالش کن یه رابطه اشتباه بود درس بگیر چالش کن 

مردا خیلی اشغالن توام اشتباه کردی ولی خب حالا متوجهش شدی هیچ جا نگو این گناهت رو دیکه بازگو نکن فقط ...

ماشین نداشت از ماشین من استفاده میکرد  بعدشم خسیس بازی در میاورد آخرشم با من کل کل میکرد اعصابمو بهم ریخت منم همه چی بهش گفتم  و مسدود کردم

ماشین نداشت از ماشین من استفاده میکرد بعدشم خسیس بازی در میاورد آخرشم با من کل کل میکرد اعصابمو بهم ...

چرا انقد خودتو دست کم میگیری و به اینا سواری میدی ...

ببین نگاه جامعه بهت الان میدونی چیه دختر؟ یه زن خونه خراب کن که با مرد متاهل ریخته روهم 

کسی نمیبینه از تو و احساساتتم سواستفاده شده 

من بنظرم اون قبلیه هم خیلی ازت استفاده کرده 

لطفا رو عزت نفست کار کن و بس کن چیت از بقیه کمتره مگه ....

چرا انقد خودتو دست کم میگیری و به اینا سواری میدی ...ببین نگاه جامعه بهت الان میدونی چیه دختر؟ یه زن ...

قربونت راس میگی قبلیه هم اونجوری گذاشت رفت ۵ سال نزاشت رو زندگیم فکر کنم  اینم که اینجوری کرد  میخواست ببینه میتونه مثل دوستش باشه دید که نمیشه بهونه میاورد منم کات کردم

قربونت راس میگی قبلیه هم اونجوری گذاشت رفت ۵ سال نزاشت رو زندگیم فکر کنم اینم که اینجوری کرد میخوا ...

بزار احساساتت ریکاوری شه بنظرم یکسال وارد رابطه نشو 

برو تراپی چون اینکه اجازه میدی بقیه انقدر ازت استفاده کنن یه ضعف شخصیتی بزرگه تو نوکر و برده کسی نیستی همه آدمیم و برابر 

موفق باشی  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز