2777
2789

اینکه میگم خیلی سال پیشه ، اون موقع ها این مجازی مد نبود که،   رفتیم کافه بعد گفت چی میل دارید منو رو نشون داد و هیچی نفهمیدیم ازش😜😂😂 فقط قهوه ترک خیلی تابلو بود،، من گفتم قهوه ترک، اونم گفت قهوه ترک( وقتی آوردش یه لیوان آب هم باهاش آورد... ما ۱ ساعت نشستیم و اصلا لب نزدیم و رفتیم (( بعدهااا گفت چرا نخوردی قهوه رو؟؟؟؟ گفتم تو چرا نخوردی؟ گفت والا من مونده بودم آب رو تو قهوه بریزم یا قهوه رو تو اب؟ منم گفتم عه منم نمیدونستم 😝😂😂😂😂 دیگه این اولین دیت من بود ولی بعدش حرفه ای شدم🤷‍♀️😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه میگم خیلی سال پیشه ، اون موقع ها این مجازی مد نبود که، رفتیم کافه بعد گفت چی میل دارید منو ر ...

واییییی یبارم با دوستم رفتم اون دیت داشت بعد اسم یکی از منو هارو با اعتماد به نفس کامل اشتباه گف ینی میخواست بگه آبمیوه فصل گف ابمیوه مفصل😂😂🤦‍♀️

😂😂😂 در عوض یه پول مفصل گرفت ازتون

ارههه بد پسره از ی شهر دیگ بود بعد ی مدت زنگ زد دوستم معادل پولشو درخواست که مادرم مریضه باید ببرمش دکتر پول نیاز دارم اینم داد بهش🤣

دوستت پولشو گرفت ازش؟؟؟؟؟

دیتو پسره حساب کرد بعدش زنگ زد پولشو گرف اینم بگم التماس خودشو دوستم که تو هم باید بیای وگرنه من نمی‌رفتم باهاشون دلیشم محدودیت دوستم بود