2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو گوشی بریز بعد دراز کش بخون ، البته نظر منه شاید بعضیا نپسندن

درازم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

واقعا خداروشکر که تکنولوژی وقتی اومد که من مدرسه ام رو تموم کرده بودم وگرنه الان مدرک پنجم ابتدایی هم نداشتم 😞

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
منم همیشه دوست داشتم راه دور ازدواج کنم حیف نشر

ای وای نه تو رو خدا به خدا دیشب انقدرررر توی هواپیما گریه کردم.. میام تهران حالم بده دلم خونه مو میخواد.. میرم مشهد بیتابم مامانمو میخوام.. همیشه تنهام. اصلا اشتباهه راه دور ازدواج کردن به خدا.. بیچاره مامانم هر روز گریه میکنه

تازه قرص خوابم خوردم بخوابم دعوا راه نندازم ولی  خوابم نمیلره پسرمم که راحت کلیپای انگلیسیش رو نگاه میکنه نمیاد بخوابه

من خوشبخت میشم چون به قدرت خدا اعتماد دارم😍😍😉😉
واقعا چرا تو نامزدی قهر؟ دلم واسه نامزديم تنگ شده

یه خانومی اینترنتی سرمو کلا گزاشته اعصابم خورد بود همسری ب جای ک بیاد زود پیش من رف خونشون ناهار😑 بعد ناهارم ک اومد هیچی بعدشم من رفتم دراز کشیدم ک بیاد باهام حرف بزنه گرف کنار خابید😐 طاقت نیاوردم گفتم منو اروم باید کنی گف خب چ کاری از دستم برمیاد فدای سرت اعصابم خورد شد باهم دعوا کردیم فیزیکی😭 

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃