2821
2789
عنوان

پسر دوسالم

143 بازدید | 17 پست

مامانا یه سوال! من پسرم یکماهه وقتی میریم خونه کسی بعضی وقتها جلو در گریه و جیغ قش میکنه رو زمین خودشو میزنه که من نمیام تو. منم که از درون حرص میخورم جلو مردمم نمیتونم چیزی بگم. حتی رستوران. کلیت پسر من یه بچه ی گریه رو و جیغ و جو ۸۰ درصد در روز همینه من قبلا حرص میخوردم اما پذیرفتم که این کلا بیقراره. منم باید گریه و جیغ و بهونه گیری هاشو تحمل کنم. هر روز باهاش بازی میکنم خونه بازی ی روز درمیون میره بیرون میره با ماشین با باباش. ولی در کل همینه. علاوه بر گریه و جیغ و بدقلقی هاش غذا هم خوب نمیخوره صبونه که بزور یه وعده غذایی در طول روز. شبا که میگه منو تا خوده صبح بذار رو پات چند شب بلند میشه شبی ۶ و ۷ بار که منو پاشو تکون بده من محلش نمیدم میگیره میخوابه. روانشناس میگه دوس نداره نبرش چند ماه  ولی خودمو یکی از دوستام گفت ببرش بیرون بذار عادت کنه بپذیره دیدن قشرهای مختلف از الان به حرفش گوش کنی هیچی دیگه. یه دفعه پشت در بودم شنیدم برادرشوهرم داره میگه دیوث انگار تا حالا ادم ندیده به خنده. خواهرشوهرم بهش نگاه کرد جیغ داد که چرا داری به من نگاه میکنی نشسته بود بغل مادرشوهرم یهو بلند شد جیغ جیغ اون بدبختم پسرم کسی کاری با تو نداره. حرف کسی باهاش میزنه نگاه بهش میکنن جیغ میزنه خودشو میزنه به قرشمال بازی. جایی میبرمش استرس کاراشو دارم. کمبود اهن هم نداره ازمایش داده قبلا. توروخدا بگید چیکار کنم
۲سال و نیمشه دو سه هفته ی بار خونه مادربزرگشه هفته ۲ و ۳ بار خونه بازی در حد نیم ساعت گاهی یه ساعت. گفتارشم کلمات زیادی رو بلده بگه اما یادش میره استفاده کنه هی با جیغ میگه من میگم بگو فلان جیغ قطع میشه اون کلمه رو میگه. دو طرف اولین نوه س خواهر و برادرم نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از کی اخلاقش اینجوری شد؟؟

از ی سال و نیمگی بیقرار بود همش سرشو میکوبید از سرش افتاد بعد از دوسال ولی همچنان جیغ گریه قرشمال بازی ادامه داره که هیچ خونه پدر بزرگ و خونه هیچکس حتی ماهی یبار نمیاد حالم داره از خودم و این زندگی این بچه م بهم میخوره زندگی رو زهرمارمون کرده

گریه رو بود کلا الان بدتر شده کلا اخلاق نداره بد غذا بد خواب جیغ و گریه داد و بیداد

ببین من یه کلیپ خارجی دیدم بچه خانومه درست مثل پسر شما بود جوری بود که دایی و مادربزرگ و مادر ۳تایی از پس بچه برنمیومدن بعد یه روانشناس آوردن خونشون روانشناس گفت اگه با زور و گریه و جیغ چیزی خواست اصلا محل نزارین انجام ندین و اگه مثلا شما گفتین رو زمین بازی کن اون رو مبل خواست بازی کنه فقط بگین رو زمین بچه اولاش خیلی لجباز تر شد ولی بعد دوهفته دید که کسی محل نمیده دیگه رفتاراشو ترک کرد خیلی سختی کشیدن ولی بچه سربه راه شد دیگه شما میخوای یه هفته صبر کن محل نده ببین چطور میشه 

ببین من یه کلیپ خارجی دیدم بچه خانومه درست مثل پسر شما بود جوری بود که دایی و مادربزرگ و مادر ۳تایی ...

روانشناس نادون دور از جون بقیه روانشناس ها میگه به حرفش گوش کن والا تغییر نکرد نبردمش. اصلا همش شده لجبازی کانال تلویزیون رو نگاه نمیکنه تا من دست میزنم میگه چرا عوض کردی داد و بیداد.. باید کنترلو بدم دست اقا عوض کنه که فکر کنه خودش عوض کرده ناراحت نشه. میخوام روفرشی بندازم زیرش داد و بیداد نه جمش کن. دست به اسباب بازیش میزنی داد و بیداد چرا ماشین منو از رو زمین گذاشتی رو قفسه حالا اصلا ب ماشین نگاه نمیکرد. امروز از لج من بلند شده در یخچالو محکم میکوبه به کابینت به من نگاه میکنه ببینه من چی میگم. همچیش شده لج داد و بیداد جیغ و گریه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792