من چند روز پیش رفتم مغازه شوهرم سر کار بعد پسر بزرگم 15 سالش خونه موند من آمدم خونه داشتم میامدم تو دیدم پسرم خودارضایی داشت میکرد پسرم فهمیده که من متوجه شدم سریع رفت تو اتاقش پسرم از همون روز هی منو نگاه میکنه میر تو اتاقش قشنگ معلوم فکرش درگیر اصلا دیگه باهام صحبت نمیکنه انکار استرس داشته باشه حالش یک جوری ازم فرار میکنه
نمیدونم چکار کنم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
با افتخار ایرانیام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام میگذارم و آن را وطن اصلی خود میدانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
باهاش درمورد اندام جن*سی صحبت کردین؟؟این ها رو میدونه؟اگه نمیدونه حتما خودتون بهش بگین چون اگه رفیقش ...
نه نکردم
خانوم اصلا این یه چیز طبیعیه تو سنش ولی نمیتونی سرکوبش کنی چون بدتر میشه بجاش میتونی کنترلش کنی که خ ...
داغون مگه ضرش چیه
احتمالا تا الان از رفیق هاش یا منابع بدتر فهمیده،و این اصلا خوب نیست چون احتمال زیاد اطلاعات درست نگرفته و کامل نمیدونه،بهتره الان خودتون کامل باهاش صحبت کنین.بگین که چرا خودارضایی کار بدیه و ضرر داره و چه عواقبی داره.
جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
احتمالا تا الان از رفیق هاش یا منابع بدتر فهمیده،و این اصلا خوب نیست چون احتمال زیاد اطلاعات درست نگ ...
از من فرار میکنه
اون احتمالا الان درست درمورد اندام جنسی و خودارضایی نمیدونه. باید بهش گفت یا نه؟؟و چون که درباره اندام جنسی از رفیق هاش اطلاعات غلط گرفته باید اون اطلاعات درست رو بهش بگه
جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)