2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایفون کلا ایفون خاص وتکه

نی نی سایت جایی ک همیشهههه شوهر وخونوادش شیطانن,عروس فرشته بی بال ک گیر ظالمین افتاده😂هرچقدم عروس بدباشه باز نههه حتما شوهروخونوادش ی کاری کردن ک این اینجوری شده...توزندگی مشترکم همیشه مرد مقصره زن بازفرشته ست ازدواج بده چون مرد مشکل داره ایراد داره😂کلا اینجا سرزمین عجایبه

قطعا s24 ultraچون پردازنده اش قویتره.چون دوربینش رزولوشن بالاتری داره.چون فیلمبرداری ۸kداره. چون شارژ بیسیم معکوس داره. چون باطریش زودتر شارژ میشه و بیشتر نگه میداره. چون قلم s pen داره که توی هرکاری به کارت میاد حتی عکسبرداری و چت کردن.چون محافظ صفحه اش ضد انعکاسع و زیر نور خورشید صفحه کاملا واضح دیده میشه.چون خوش دست تره.چون ۷ سال آپدیت نرم افزاری میگیره.

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)

قطعا s24 ultraچون پردازنده اش قویتره.چون دوربینش رزولوشن بالاتری داره.چون فیلمبرداری ۸kداره. چون شار ...

چون رابط کاربری بهتره.چون آیفون فقط یدونه لنز تله فوتو داره اما s24 ultra دو تا لنز تله فوتو داره که با هم زوم ۱۰۰ برابری دیجیتال میده و زوم ۱۰ برابری هیبریدی و زوم ۵ برابر اپتیکال و زوم ۳ برابری اپتیکال.چون هوش مصنوعی خیلی خفنی داره.

باز هم بگم؟

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)

این عکس رو میبینی؟من با یه گوشی ارزون سامسونگ خریدم.شاید بگی که عکس رو هوش مصنوعی ساخته! اما گوشی من اصلا هوش مصنوعی نداره. این عکس با زوم ۳۰ برابر گرفته شده اما آیفون 16 promax زوم فقط ۲۵ برابره!

گوشی s24fe هم هوش مصنوعی نداره؟

سامسونگ برای اولین بار توی گوشی های fe هوش مصنوعی اورد توی s24fe نه s23fe.و s23fe هوش مصنوعی نداره اما s24 ultra داره.s24 fe هم داره