2777
2789
اینا گناه هم مباشن الکین پولتو هدر میدی

واقعا دستت درد نکنه پس دیگه ولش کن فقط میشه یه راهنمایی دیگه کنی برای کسی که حقمون رو خورده چیکار کنم چه ذکری بگم اونا اهل دعا و جادون ولی من خیلی میترسم حتی چند بار مو پیدا کردم تو خونه ام

حق داره بنده خدا تو فشاره پولتو پس بگیر ازش بخدا جواب نمیده با همون پول یه کادو واسه شوهرت بگیر شادش ...

دیگه نمیده میگه کار انجام دادم خودت نخواستی ولش کن راحتم کردی اولین بارم بود واقعا خیلی خسته ام حتی به شوهرم گفتم یا خودت برو برا خودت یه کاری کن یا من انجام میدم بهم گفت برو شاید نتیجه بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دستت درد نکنه پس دیگه ولش کن فقط میشه یه راهنمایی دیگه کنی برای کسی که حقمون رو خورده چیکار کن ...

اولین کار سوره جن مرتب تو خونه پخش کن اصن بنویس همراه تمام اعضای خانواده کن   دوش نمک بگیرید گل مصنوعی اگ داری بریز بیرون بیشتر کنار اونا دعا اینا میزارن  سوره یاسین مرتب بخون اخرشم اسم کسی که حقتون نداده بگو اینشالله پس داده شود 

دعای ناد علی خیلی مجربه حتما حتما بخون

و اینکه خونه با اب سرکه دستمال کشی کن ۴ طرف خونه ۱۰۰ مرتبه بگو یا رزاق و در خونه بشین ۱۰۰ مرتبه یا فتاح

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

دیگه نمیده میگه کار انجام دادم خودت نخواستی ولش کن راحتم کردی اولین بارم بود واقعا خیلی خسته ام حتی ...

اگ مغازه طرف داره یبار برو حوالی مغازش سوره یاسین نور و ۷ مرتبه فلق بخون عوت کن ایشالله اکی شه اگ  میتونی نزدیک خونش بری اینکار کن

خدا خیر دنیا و آخرت رو بهت بده

فدای شما ایشالله درست میشه 

فقط خواهرم شوهرت تحت فشار نزار الان خیلی غم داره پشتبانش باش 

هستم واقعا بعضی جاهای زندگی ما خانما کم میاریم

اره راشت میگید شما هم تحت فشارید ولی چاره ای نیست ستون اصلی رکن خانوادخ خانومان باید یجاهای کوتاه بیان