2777
2789
من خوندم جواب نگرفتم بهش گفتم گفت خودم میخونم شاید درست نخوندی

میدونی چیه باید از ته دل به خدا ادای اجز بکنی بگی بریدم پاک باشی حیض نباشی ینی وضو بگیری رو به قبله دو رکعت نماز حاجت بعد در خلوت ۱۰۰ توحید بخونی بینشم با گسی حرف نزنی

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونی چیه باید از ته دل به خدا ادای اجز بکنی بگی بریدم پاک باشی حیض نباشی ینی وضو بگیری رو به قبله ...

وضو گرفتم رو به قبله بودم ولی پیشم کسی بود هی حرف میزدم باش بینش

وضو گرفتم رو به قبله بودم ولی پیشم کسی بود هی حرف میزدم باش بینش

نباید حرف میزدی 

خیلی باید مراعات کنی غروب نباشه اصولا بعد نماز صبح قبل طلوع افتاب انجامش میدن

میشه بگی واسه چی میخوای من درست راهنماییت کنم

گفت زبون بنده برای اینکه زندگیت آروم بشه همیشه تو خونه ام دعوا هست شوهرم عصبیه بعد منم دیگه اعصاب ندارم بچم هم عصبی شده واقعا خودم هم میدونم کاری نکنم میکشه به طلاق

نباید حرف میزدی خیلی باید مراعات کنی غروب نباشه اصولا بعد نماز صبح قبل طلوع افتاب انجامش میدن

بعد گفت یه دعا دهن ماهی یکی بپاش رو لباسش و یکی هم با یه تیکه از لباسش و چند تار مو زیر یه سنگ

نباید حرف میزدی خیلی باید مراعات کنی غروب نباشه اصولا بعد نماز صبح قبل طلوع افتاب انجامش میدن

الان تو دو راهیم نکنه گناه اگه بد بود چرا این سید انجام میده خوب برای حفظ زندگیمه

گفت زبون بنده برای اینکه زندگیت آروم بشه همیشه تو خونه ام دعوا هست شوهرم عصبیه بعد منم دیگه اعصاب ند ...

اها سر به سر دعا نویس نزار کلی پولازت میگیره اینایی میگم انجام بده اگ درست نشد تف کن صورتم

بین دعوا بحث سکوت کن بعد درست بشینید منظقی صحبت کنید

جلو بچه به هیچ وجه دعوا بحث راه ننداز

۱۴ روز روزی۱۰۰۰ یا ودود بگو فوت کن ببه طرفش یا به لباسش

روز دوشنبه توسل کن به فاطمه الزهرا حدیث کسا بخون ۵ تا دوشنبه

بعد بجاقفل روی لباسی که خودت جلو شوهرت میپوشی ۱۰۰ توحید بخون با اون شرایطی گفتم در سکوت با وضو بعد نماز صبح

نماز م بخون 

روزی ۱۴ مرتبه بگو یا علی

زمانی رو در رو باهاش میشی حمد بخون با ناس

حتما حتما چند جلسه مشاوره برو توی بهداشت محلتون هست

نمیدونم انجام بدم یا ندم اون کسی هم که پیشش رفتم حسینیه داره روضه ائمه داره مجلس برا حضرت زهرا میزار ...

اینا فقط تز میدن اگ خدا پیغمبر سرشون میشد نمیگفت نمیدونم مو بده   عا  هن ماهی اینا الکین بخدا

الان تو دو راهیم نکنه گناه اگه بد بود چرا این سید انجام میده خوب برای حفظ زندگیمه

اینا گناه هم مباشن الکین پولتو هدر میدی

اها سر به سر دعا نویس نزار کلی پولازت میگیره اینایی میگم انجام بده اگ درست نشد تف کن صورتمبین دعوا ب ...

پس میگی انجام ندم پول دادم بهش ولی هنوز انجام ندادم میترسم بعد شوهرم با یکی تو کاره اون حقش رو خورده برا همین بیشتر عصبیه اون میخوره بالا میکشه این دستش خالیه نمیتونه هم حرف بزنه چون پای یه کسی که خیلی براش عزیزه وسطه 

پس میگی انجام ندم پول دادم بهش ولی هنوز انجام ندادم میترسم بعد شوهرم با یکی تو کاره اون حقش رو خورده ...

حق داره بنده خدا تو فشاره پولتو پس بگیر ازش بخدا جواب نمیده با همون پول یه کادو واسه شوهرت بگیر شادش کن