2777
2789
۱۸کیلو یه عدد بعد صبحانه

خداوکیییلی.؟؟ 

چن بودی چنشدی با چ قدی 

من میخام ۱۵ کیلو کم کنم .شما خودت قطع کردی بعد اینکه ۱۸ کیلو کم کردی یادیگه بدنت استپ کرد؟چ عوارضی برات داشت و چ خوبی داشت این قرص همرولطفا ج بده برامنم نوشته دکتر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

چرا هس اگ ارامبخش میخوای ارامبخشهای صعیف تری داریماینو نخورخب بدن عادت نیکنه گلم هرشب باید بخوریب جا ...

چقدر کم کردی عزیزم باقزصش واینکه عادت نمیکنه بدن ؟عوارض نداره؟برامنم دگتر نوشته میخام ی ۱۵ کیلو کم کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر کم کردی عزیزم باقزصش واینکه عادت نمیکنه بدن ؟عوارض نداره؟برامنم دگتر نوشته میخام ی ۱۵ کیلو کم ک ...

من نخوردم گلم ولی اطلاع دادم حتی بعشی دکتر تغذیه ها واسه لاغری میدن

مگه میشه قرص اونم انقد قوی بدون عوارص

کاربری دست خواهر بزرگ و خواهر کوچک 🥰

من نخوردم گلم ولی اطلاع دادم حتی بعشی دکتر تغذیه ها واسه لاغری میدنمگه میشه قرص اونم انقد قوی بدون ع ...

دکتز اعصاب وروان برام نوشته عزیزم 

چراقوی باشه مگه شما از ترکیبات دارو باخبری عزیزم؟

دکتز اعصاب وروان برام نوشته عزیزم چراقوی باشه مگه شما از ترکیبات دارو باخبری عزیزم؟

بله باخبرم چون ی مدت داروخانه کار کردم

و ۲وم اینکه پنیک دارم و دکتر ب خودم قبلا تجدیز کرده بود

هرجور صلاح نیدونی گلم ولی قطعا اگر دقت کنید قرص اعصاب رو ب منظور کاهش وزن استفاده کردن بی عوارض نخواهد بود بقیش ب کنار 

بله باخبرم چون ی مدت داروخانه کار کردمو ۲وم اینکه پنیک دارم و دکتر ب خودم قبلا تجدیز کرده بودهرجور ص ...

ن ب دکترم گفتم یکم افسردگیم برمیگرده توپاییز زمستون برام نوشت..

خب ماروهم باخبر کن عزیزم بدونیم چ عوارضی داره کلا ازش بگو 

بله باخبرم چون ی مدت داروخانه کار کردمو ۲وم اینکه پنیک دارم و دکتر ب خودم قبلا تجدیز کرده بودهرجور ص ...

توداروخونه قرص گلوریاروهم میفروختین؟قرص لاغری چی خوبه؟

ن ب دکترم گفتم یکم افسردگیم برمیگرده توپاییز زمستون برام نوشت..خب ماروهم باخبر کن عزیزم بدونیم چ عوا ...

ببین گلم ما ارامبخش قوی داریم ارامبخش ضعیف داریم

مثلا قرص کلردیازپوکساید جزو ضعیف ها هس

ببین شما ی قرص معده هم بخوری مداوم ب هرحال بدنت عادت میکنه

اما ارامبخش خیلی وابستگی داره

باید کم کم قطع بشه 

ینی اگ ۳ماه خوردی میخوای قط کنی ی ماه باید ۳ چهارم بخوری دوباره ماه بعد نصف و همینطور کم کنی

ب نظرم نمیارزه 

البته گاهی اوقات واقعا نیازه ولی واسه شما خیر

توداروخونه قرص گلوریاروهم میفروختین؟قرص لاغری چی خوبه؟

نه ما نداشتیم کلا قرص های لاغری ولی از من ب تو نصیحت این قرص ها خمشون مخدر شیشه داره استفاده نکن

رژیم اصولی بگیر ورزش کن ته تهش اگر نشد اسلیو

ببین گلم ما ارامبخش قوی داریم ارامبخش ضعیف داریممثلا قرص کلردیازپوکساید جزو ضعیف ها هسببین شما ی قرص ...

من منظورم واس اشتهاس ولی شما فقط راجب  ارامش بخش بودنش میگی 

نه ما نداشتیم کلا قرص های لاغری ولی از من ب تو نصیحت این قرص ها خمشون مخدر شیشه داره استفاده نکنرژیم ...

خخخ ن بابا اسلیو چیه لاغرم میخام کم کنم یکم  اسلیو ب اون ترسنلکی رو با یذره شیسه یکی میکنی؟

عزین فلوکستیناز عوارضش بی اشتهایی و تهوع.برا عمون شنا بخوری تا ی مدت بعد کلا بسته میشه معدت

عالیه عوارضش دمشون گرم فکر کنم توش شیشه داره که اینطوریه عوارضش درسته؟

توقهوه های الان هم کمی شیشه میزنن پودر قهوه اسپرسوشوهرم ازیجا خریده بود امروز حالت تهوع میداد وبی دشتهایی بوی سیگار میداد

من وزن شمارو نمیدونم آخرین مرحلرو گفتم

وزنم ۷۰ قدم۱۷۰ 

باید ۵۵ بشم