2789
عنوان

مهریه نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست
واقعا😀من عمرا ببخشم حالا خوبه زیادم نیست فقط ۱۱۴ تا دیونه اونم میگفت ببخش

😂😂😂😂😂.دومین سال ازدواجمون بخشیدم☺

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
مثبت فکر کن چرا افکار منفی هنوز جلو نرفته ! دنبال خوشبخت شدن و خوشبخت کردن باش و همون عرف رو بخواه ...

عزیزم چشم والا من از وقتی اینجام یه حس جبهه گیری همین میدون جنگی ک شماداری میگی پیداکردم انگارفقط منتظرم دهن طرفمو سرویس کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من لفظی و دلی هر حقی که از طرف من به گردن  همسرم هست رو بخشیدم

از صمیمم قلبم پیش خدا از اولشم این چیزها برام مهم نبوده و نیست و تو فکرشم نبودم همون جلسه اول همه چی تموم شد موقع خواستگاری به بار دوم نکشید

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋
ا 😀 میگم ببخشیدا اینطوری سواستفاده نمیکنه 

نه اتفاقا زندگیمون خیلی بهتر شده.نه اینکه زندگیمون بد بوده قبلش ولی رفتارای شوهرم خیلی فرق کرده.منکه راضیم اگه بازم به عقب برگردم حتما بازم میبخشم.

از طرف خانوما ترور نشم صلوات😆😆

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
نه اتفاقا زندگیمون خیلی بهتر شده.نه اینکه زندگیمون بد بوده قبلش ولی رفتارای شوهرم خیلی فرق کرده.منکه ...

ا خداروشکر عزیزم خوبه پس انشالا خوشبخت باشی آخه بعضیا فک میکنم سو استفاده کنن از این موضوع به خاطر همین پرسیدم😘

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...

چرا اینقدر نظراااتتت همه منفیه یعنی چی همه چی رو می خوواااااد؟؟؟؟؟؟ مگگه غیر از اینه که مرد هنه ی این حقوق رو داره ؟ پس چرا ما خانما نباید داشته باشیم؟؟؟؟ 

چرا یکم خودمون به خودمون لطف نمی کنیم و یکم بالاتر نمی گیریم شخصیتمون رو؟؟؟

من لفظی و دلی هر حقی که از طرف من به گردن  همسرم هست رو بخشیدم از صمیمم قلبم پیش خدا از اولشم ...

👏👏👏👏👏👏

ا خداروشکر عزیزم خوبه پس انشالا خوشبخت باشی آخه بعضیا فک میکنم سو استفاده کنن از این موضوع به خاطر ه ...

نه عشقم همه یکسان نیستن شاید بعضیا سواستفاده کنن.فدات😘

عزیزم چشم والا من از وقتی اینجام یه حس جبهه گیری همین میدون جنگی ک شماداری میگی پیداکردم انگارفقط من ...

از اینجادتاثیر نگیر اون چیزی که عقل و منطق میگه رو قبول کن معیار انتخاب ادمتو ببر بالا متاسفانه جو اینجا مناسب نیست انگار یا زیادی ذلیل شوهرن که زیر دست و پاشن و ادم حس میکنه دارن خورد خاکشیر میشن  یا دشمن خونی و جونی شوهرشونن !!!ماشالا تمام مردها هم خیانتکار و خاین اصلا همکمرد خوب وجود نداره  و همه هم یه طرفه میرن به قاضی 

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋
از اینجادتاثیر نگیر اون چیزی که عقل و منطق میگه رو قبول کن معیار انتخاب ادمتو ببر بالا متاسفانه جو ا ...

امضات😂😂😂😂😂