2789
عنوان

مهریه نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 43 پست

عزیزم ادم تو خونه پدرش بمونه بهتر از اینکه از هول بی شوهر موندن تن به هر شرایطی بده

شما شرایط خودت رو مشخص کن. کسی که خواستار ازدواج با شما باشه موظفه شرایط شما رو هم قبول کنه. نمیخواد به سلامت بره جایی که لنگه تودش گیرش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ازوقتیاومدم اینجا اینجوری شدم شوهر نداشته فکر میکنم شوهرم درحال خیانته

فکرای خوب خیلیا از همسرشون تعریف می کنن

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

والا ازوقتیاومدم اینجا اینجوری شدم شوهر نداشته فکر میکنم شوهرم درحال خیانته

آره منم از وقتی اومدم اینجا هی تو فکر اینم که بهم خیانت میشه.یا دهن مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری رو چجوری صاف کنم😲

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

من نه جهزیه بردم‌نه مادرم سیسمونی خرید😐هم مهریه دارم هم حق طلاق 

همسرم خونه ام داره

تازه کلی ام سرش منت میزارم از اینکه زنش شدم😆

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
یاسی خوووبی؟ هروقت می بینمت می ذوقم😍 تکلیفت روشن شد؟😂😂

فدات شم عزیزم😘مرسی به یادمی

نه حالا فردا صبح داریم برمیگردیم از الان تمرین اشک تمساح میکنم دلش به رحم بیاد😂

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
شوهر منو یه بار جو گرفته بودش بهم گفت بیا بریم مهریتو ببخش میگن ثواب داره گفتم اره جون بابات😐

من بخشیدم 😆

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

مثبت فکر کن چرا افکار منفی هنوز جلو نرفته !

دنبال خوشبخت شدن و خوشبخت کردن باش و همون عرف رو بخواه مگه میدون جنگه !این قبیل حق ها اونم در ابتدا ذهنیت منفی و بد داره و هرکسی هم به راحتی حاضر به انجامش نیست 

من اگه مرد بودم زنم مهریه نمیخاست به جاش حق طلاق میخاست نمیدادم حتما براش مهریه میگرفتم هر جور شده 

هر چیزی سر جای خودش سعی کن انتخاب درست و اصولی برای ازدواجت بکنی معیار برای طرفت رو قوی تر و واقعی تر انتخاب کن مثلا فقط تو فاز پول و قیافه نباش اخلاقیت  اصالت خانوادش و بچسب هدف هاش ارادش انگیزش مهمتر اخلاقیات که مردی که پایبند و متعهد به اخلاقیات باشه به راحتی بدون هیچی هم با ارامش میتونی کنارش باشی اخخخخلاقققق برای مرد از واجباته

دنیای عجیبیه اینجا!!!!  خداحافظ  👋👋👋👋👋👋

سعی کن عاشقانه و صد البته عاقلانه ازدواجی کنی که نیازی به این حق و حقوق محضری شده نباشه الان تو خیلی از خونه ها خانم این حقو داره که واسه کار و تحصیلش خودش تصمیم بگیره و محل زندگیشونم با نظر هردو باشه

تو این زندگیا نیازی به حق طلاقم نیس