2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 21 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زیبا شده عزیزم مبارکت باشههه😍❤️منم چند ماه دیگه نوبت دارم ولی واقعا میترسم از عمل میشه ی کم از ...

نه عزیزم نگران نباشید به جراحتون در صورتی که کارش خوبه اعتماد کنید اصلا درد نداره من هنوزهم بینیم بی حسه درد وی حس نمیکنم فقط یکسری مراقبت ها داره که شما انجام می دید که دکترتون در اختیارتون قرار میده این مراقبت هارو اصلا نگران نباشید میخوابید و بیدار میشید کلی تغییر میکنید اوایل ممکنه باب میلتون نباشه گفتم اگر دید پهنِ قوز داره کجه نامتقارنِ من همه ی اینارو داشتما نه یکیش و همش و ولی به مرور زمان خوب شد سعی کنید این دوران زیاد جلو آیینه نباشید چیز دیگه ایی به ذهنم نمیاد عزیزم امیدوارم شماهم به زیبایی دلخواهتون برسید🍀

سلام عزیزم روزت بخیر. من سه ماه و ۱۳ روز میشه عمل کردم. یه طرف بینیم انگار قلمبه تر از یه سمتمه

و دقیقا همون سمت از روبرو نوکش گنده تره و همین باعث شده از روبرو سوراخ بینی پایین تر از اون یکی باشه 

روی نیم رخش هم تاثیر گذاشته و سوراخم از نیم رخ پایین تره

کلوملا بینیم هم انگار باد کرده کشیده شده به همون سمتی که این ایرادات رو داره و باعث شده سوراخش از زیر هم کوچیک تر باشه

همه اینا فقط واسه یه سمتمه و یه سمت دیگم هیچ کدوم از این ایرادات رو نداره

خود دکترم میگه ورمه ولی من حس میکنم داره گولم میزنه

قبل عمل با اکثر عمل شده هاش صحبت کردم همه راضی بودن 

ولی انگار آسمون باز شد و من یکیو بد عمل کرد

یه بارم کورتون زدم به همین سمتی که مشکل داره

خیلی حالم خرابه واقعا امکانش هست به یک سال رسید اینا خودشون رفع بشن؟

چیکار کنم اینقدر ناامیدم

سلام عزیزم روزت بخیر. من سه ماه و ۱۳ روز میشه عمل کردم. یه طرف بینیم انگار قلمبه تر از یه سمتمهو دقی ...

سلام به شما خانم گل 

درکت میکنم الان روزای استرسی و میگذرونی و فکر میکنی بینیت همینطور میمونه ببین عزیزم دو طرف صورت قرنیه نیست خوب و اینایی که تو میبینی تا حد زیادی ورمه بهش زمان بده تا جا بیفته به حرف جراحت اعتماد کن اگر مشکلی بود صریح بهت میگفت اینطوری و مشکل دماغ خودته ولی وقتی گفته ورمه حتما ورمه منم مثل شما فکر میکردم فقط مال من بد شده ولی واقعا اینطور نیست همه این حس و تجربه میکنن به این روزا میخندین الان تازه جراحی شدید انتظار زیادی نداشته باشید من براتون عکس سوراخامو میذارم ببینیدمن کلوملا هم ورم داشتما ولی کم شد چهار ماه بعد عمل و الانِ امیدوارم به زیبایی دلخواهتون برسید🍀

سلام به شما خانم گل درکت میکنم الان روزای استرسی و میگذرونی و فکر میکنی بینیت همینطور میمونه ببین عز ...

چقدر خوشگل تغییر کرد بینیت 

من دقیقا عین عکس شماست از زیر یکی کوچیک یکی بزرگ. شما پره ها بینیتونو هم جراحی کرده بودین؟ من چون خیلی بد و بزرگ و رو به بالا بود باید جراحیشون میکردم چاره ای نداشتم چون توشون دست برده خیلی میترسم 🥲🥲