2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یخویی باهام سردشدبد۴سال حوصله ام نداره دوستم نداره

اگه شوهرته علت سردیشو پیداکن اگرم دوست پسرته وابسته نباش خودت ضربه میخوری بزاربره دنبال لیافتش

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
دوست پسرم آخه خسلیی وابسته شدم خیلیی

همونه که اینقدحالت بده باید روی خودت کارکنی ببین واقعن ارزش اشکاتو داره؟بروباشگاه برو دورهمی به  خودت خوش بگذرون ..به این فکر کن اگر تومیرفتی برات اشک میریخت؟!

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
ننن اصلااا برام گریه نمیکنه الامن برم ببخیالم هس

خب پس بزار بره عزیزم بوقتش آدم درست زندگیت میاد فقط خودتو سزگرم کن حواست به حال دلت باشه