2777
2789
عنوان

سووورپرایز

181 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان دلم😝

من میخوام واسه نامزدم یه تولد عالییییی بگیرم هفته دیگه تولدشه

چون هنوز خونه نداریم تو کافه تولد میگیرم واسش☺

تزیین کافه با گل و شمع😌 کادو تولد هم ساعت می گیرم واسش

حالا سه تا سوال داشتم 

لطفففففففففا راهنمایی

نامزدم از کیک خوشش نمیاد همش تو کار کیکو شیرینیه😊 حالا نمیدونم واسش کیک بگیرم یا ن؟؟؟؟

دوم اینکه ایده میخواااااااام واسه اینکه بیشتر سورپرایز بشه ایده های عاشقانه😙🙈

سوم اینکه با تزیینات کافه اونم گلو شمع سورپرایز میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همسر عزیزم 😉گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  

جونم برات بگه که تولد بی کیک نمیشه شده یه کیک کوچیک حتما بگیر! میتونی یه سری از عکسهایی که دوستشون داری رو در ابعاد کوچیک چاپ کنی بچسبونی به بادکنک هلیومی که تو هوا معلق میمونه 

چندتا کافیه 

این البوم های جدید هم هستن که توشون عکس میچینی خیلی ایده ی باحالین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

#ایده_جشن 🎉🎊

برای این ایده باید تا #تولد همسری صبر کنین. 😉

روز تولد عشقتون یه #کیک بخرین.🎂خونه رو هم تزیین کنین.

برای کادوی همسری 🎁 اول یه #لباس #...

خوشگل بخرین. بعد بسته به اندازه جثه تون یه #کارتون پیدا کنین که توش جا بشین.🤗

قبل از اینکه آقای همسر از سرکار بیاد برین #حموم.😌 #خوشبو کنین😉 یه #آرایش خوشگل کنین  معاذ لباس ...رو بپوشین.😍 بعد کیک و تنقلاتی که خریدین رو توجاهای مختلف خونه قایم کنین. مثلا رو در بنویسین:

عشقم! برو تو یخچالو نگاه کن.

بعد ایشون میره سمت یخچال که کیک اونجاست. بعد به ترتیب به جاهایی که گفتین میره و آخر میرسه به کادوی اصلی که خودتونین.😍😍

شمایی که قبل اومدن آقایی رفتین تو کارتون و مثل یک عروسک نازین. اقایی پیداتون میکنه🙊 و کلی ذوق زده میشه و یه شب توپ و #.... با آقایی دارین.🙈

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
جونم برات بگه که تولد بی کیک نمیشه شده یه کیک کوچیک حتما بگیر! میتونی یه سری از عکسهایی که دوستشون د ...

یعنی شما میگی واسه کسی که همیشه تو فضای شیرینیجاته کیک یه چیز عادی نیست؟؟؟؟

پسرا مثل دخترا نیستم که با تزیینو و خرج بخوان خوشحال شن . ساعت رو که برا عقد و عروسی باید ست بخرین . چرا میخوای کارو خراب کنی؟ :| در هر صورت بیشتر از این چیزا به این فکر کن که خودت چه رفتاری میکنی ، باور کن تو سرما نشستن کف الاچیق و شمع گذاشتن و براش دست زدن و شعمارو فوت کردن خیلی هیجانش بالاس . بهش بگو دلم سر رفته بیا بریم بیرون . انگار که یادت نیست . یا اگرم خانوادت اجازه میده شبه قبلش به یه بهونه ببرش بیرون و برین سفره خونه و شام بزنید . بیشتر ببین اون رو رفتار تو حساسه . میخواد اون هیجان و سر ذوقو توی تو ببینه . میخواد اون دوست داشتن و توجه رو توی تو ببینه . همچی بهش نچسب ولی کاری کن که حسابی جذبت شه . جذب لبخندت جذبه بچگی و شوقت . با مامان باباش هماهنگ کن برن بیرون تو برو خونشون براش اشپزی کن یه شام خوب بپز . ازین کارا .. ازین کارایی که تازگی داره . هیجان داره .. عشق داره . و طبیعیه !! 

ایده_سوپرایز
#رستوران1
#سالگرد_ازدواج     #تولد  

در يك روز كاملا معمولي (نه مناسبتي مثل تولد، سالگرد ازدواج و... چون مي خواهيد شوهرتان را سورپرايز كنيد!) یا در یکی از روزهای مهم مثل تولد و سالگرد که دوس دارین برنامه متفاوتی داشته باشین میتونید از این ایده استفاده کنید 😍😍

از صبح كه همسرتون از خونه بيرون رفت موارد لازم رو براي تهيه ي چندين نوع از غذاهاي خوشمزه كه بسيار مورد پسند همسرتون هست رو ميخريد و شروع به كار ميكنيد همراه با چند نوع دسر مورد علاقه ايشون شبيه بستني يا كرم كارامل يا سالاد و...🍧🍨🍦🍰🍮

غذاهاي درست شده رو به صورت يك منوي آماده (شبيه رستورانها) در مي آوريد اينكار بايد با نهايت سليقه و ظرافت انجام شه اگر چاپي بشه و دو طرف برگه رو با تلق بپوشونيد خيلي بهتره! 🗒📇📖

سپس ميز نهارخوري رو به شكلي درميآوريد كه توجه همسرتونو جلب كنه مثلا با گل آرايي يا يك تكه مقوا كه روش نوشته :"به رستوران ما خوش آمديد" و...
لباس خودتونو عوض كنيد 👗👘منتظر ورود همسرتون براي صرف شام باشيد.
شب كه همسرتون به خونه اومد با احترام و خيلي رسمي اونو به ميز نهارخوري دعوت كنيد و بگين: "سرورم، لطفا بفرمائين چه غذاهايي رو دوست داريد تا سفارش بديد " و بعد منوي غذاي تهيه شده رو به دستش بديد تا انتخاب كنه. دقت كنيد كه شما مي تونيد براي زحماتتون قيمتي هم بر روي غذاها بذارين ولي به نظر من بهتره قيمتهاتون مادي نباشه و عاشقانه باشه مثل:
"5 بوسه ي عاشقانه" يا "10 شاخه گل رز" يا "شب جمعه تا صبح بيدار بمونيم و خاطرات عاشقونمون رو يادآوري كنيم" يا .....
البته توصيه ي اكيد بنده اينه كه قيمتها رو درون منويي كه به همسرتون ميديد ننويسيد چون ديديد كه بعضي مشتريا فقط از روي قيمت غذاهاشون رو انتخاب مي كنند ممكنه همسرتون هم همين كارو بكنه و اونايي كه بيشتر به نفعش هست رو انتخاب كنه و خداي نكرده سر شما بي كلاه بمونه !😊
بعد از اينكه همسرتون سفارش غذا داد و غذاها رو با هم ميل كرديد حالا نوبت دادن صورت حساب به دستش هست (لطفا جدي بازي كنيد!) و به اين ترتيب ميتونيد يك شب پر خاطره و هيجان انگيزو براي همسرتون رقم بزنيد

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
پسرا مثل دخترا نیستم که با تزیینو و خرج بخوان خوشحال شن . ساعت رو که برا عقد و عروسی باید ست بخرین . ...

واااای پس تزیینات آقایون رو زیادی خوسحال نمیکنه؟؟

این‌مال کانال خانوم های قری ه ؟ میشه ای دی کانالشو بدی ؟

↯سلام اعضاےمحترم ڪانال✋️↯
اگر تواین1دقیقه متحیرشدےو واقعالذت بردےقدمت روی چشم بمون اگرهم نه ممنون که دعوتم رو پذیرفتے🌹
ڪانالےپراز👇
ایده💋•°•°شیطنت🤗•°•°سیاست🙄•°•°تجربہ💅
★لینڪ کانال★
@manoooagamon👫
جهت فرستادن ایده،انتقاد و فعالیت⇩
@zendegiishiriinbot