2777
2789

فقط باشگاه و در کنارش تغذیه پرکالری...فقط توروخدا قرص چاقی مصرف نکن یه شدت برای کبد مضره...باید صبر و حوصله داشته باشی

گریستن خوب نیست مگر بشود جوری گریست که چشم ها نفهمند

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم من خیلی لاغر بودم و خیلی دنبال چاقی بودم ولی هرکاری میکردم فایدع نداشت...یه مدت بیخیالش شدم...میرفتم باشگاه بعدش میومدم چیزای پروتئیتی میخوردم ،میگن اگه تا سه روز بتونی تحمل کنی و بیشتر از ظرفیت معدت غذا بخوری دیکه حجم غذا زیاد میشه...من خیلی به خودم تلقین میکردم ک اشتهام باز شده و تپل شدم و این چیزا....در عرض  یک ماه و نیم تونستم سه کیلو اضافه کنم😆😆😆کره بادم زمینی بگیر با موز یا شیره‌ی انگور بخور خیلی خوشمزه هم هست خیلیم موثره ولی حساسیت زا هست.....یه راه دیگه هم اینه که عرق یونجه بخور معجزه میکنه 

خدایا شکرت🍃🌸💜
عزیزم من خیلی لاغر بودم و خیلی دنبال چاقی بودم ولی هرکاری میکردم فایدع نداشت...یه مدت بیخیالش شدم... ...

کره رو با موز اینا قاطی کنم؟؟؟؟

خدا جونم مواظب زندگیم باش
کره رو با موز اینا قاطی کنم؟؟؟؟

نه عزیزم مث کره‌ی حیوانی بمال رو نون بعد یهتیکه موز بذار روش بخور.... سعی کن هر روز چند لقمه بخوری علاوه بر غذاهایی ک میخوری

خدایا شکرت🍃🌸💜

سلام آقا من ی روز رفتم باشگاه ی هفته بعد بخودم اومدم😶😶😶بدن دردو میگم یعنی مردما😄😀دیگه نرفدم😇

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..