2777
2789

چه رفتاری میکنی .من با یکی از دوستام سر همین قطع رابطه کردیم بی دلیل اون همیشه منتظر بود من یه حرکتی انجام بدم به شدت مهرطلب بود از دستش خسته شده بودم حتی من زنگ میزدم یک ساعت حرف میزدم بعد که یه طرفه میشدم زنگ نمی‌زد با خودش می‌گفت من مریض هستم خب این بره شارژ بگیره باز زنگ بزنه 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قصد نادیدم بگیره؟بهم بیتوجهی کنه منم صدبرابر اونقد بهش بی توگهی میکنم مخصوصا اگه طرفم مرد باشه

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

از قصد نادیدم بگیره؟بهم بیتوجهی کنه منم صدبرابر اونقد بهش بی توگهی میکنم مخصوصا اگه طرفم مرد باشه

اره از قصد که بهش زنگ بزنی و پیام بدی 

این سمیه بابا بزارش کنار تا اسیب بیشتر بهت نزده این ادما وقتی یه منبع محبت بزرگتری از تو پیدا کنن می ...

جمله آخرت خیلی قشنگ بود منبع محبت بزرگتر 

جمله آخرت خیلی قشنگ بود منبع محبت بزرگتر

باور کن من یه دوستی داشتم عین کنه به من وصل بود زندگیمو مختل کرده بود یارو که اومد خاستگارریش ول کرد رفت خداروشکر 

همش برای من حسرت و خشم موند که چرا به همچین ادکی اینقدر انرژی و وقت گذاشتم از اینکه رفته خوشحالم اما از اینکه اینطوری رفت رو مخمه

باور کن من یه دوستی داشتم عین کنه به من وصل بود زندگیمو مختل کرده بود یارو که اومد خاستگارریش ول کرد ...

اردک 🤣اره راس میگی .من هرچی آویزون میچسبه بهم .تنهایی خیلی بهتره .انگار مسابقه هست طرف یا دوس پسرش هستم ناز میکنه

اره از قصد که بهش زنگ بزنی و پیام بدی

قانون وابستگی همینه دوری هر کدوم از دوطرف وکم محلی برای جذب بیشتر طرفه مقابله تحمل کن توهم کناره بگیر

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم

به دوستم روز زن تبریک گفتم چه پیام‌بلندی لطف کرد فقط لایکش کرد نه متقابلن نه چیزی ازون به بعد سراغش ...

یسری اصلن عاطفه ندارن من حتی مجازی و ناشناس دلم نمیاد جواب لطف کسی رو ندم بخدا 

یسری اصلن عاطفه ندارن من حتی مجازی و ناشناس دلم نمیاد جواب لطف کسی رو ندم بخدا

انقد دوسش داشتم کلی خاطره باهم داشتیم دوره دانشگاه بعدها شماره ازش نداشتم قدر تلاش کردم تا شمارش پیدا کنم اخر گفت ا من شماره تو رو داشتم  

انقد دوسش داشتم کلی خاطره باهم داشتیم دوره دانشگاه بعدها شماره ازش نداشتم قدر تلاش کردم تا شمارش پید ...

این آدما باعث میشن دیگ احساسات آدم مثل اول صاف صادق با کسی نباشه