2777
2789
عنوان

بیاین مشاوره بدین

28 بازدید | 7 پست

فکر نکنم بتونم‌چیز خوبی برا کنمور قبول شم ازون ورم خانوادم میگن بفکر ازاد نباشم چون پولی در کار نیست.میخام بعد کنکور سه ماهو کار کنم پول شهریه رو خودم بتونم بدم.ترم اولش و از پول کار کردن تابستون بدم رفتم دانشگاه هم میرم کار میکنم.بنظرتون میشه هم کار کنم هم دانشگاه برم؟

خیلییی سخته واقعامنم دانشجوام دوست دارم کار کنم ولی هر روز تا ۳ و نیم دانشگاهم آدم واقعا نمیکشه بعد ...

دوسپسرم دانشجوعه اون چرا وقت داره؟همش میبینم بیکاره میاد شهر خودش . ربط به چی داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوسپسرم دانشجوعه اون چرا وقت داره؟همش میبینم بیکاره میاد شهر خودش . ربط به چی داره؟

یکم به رشته ربط داره

و اینکه چقدر درس میخونه اگه صرفا بخواد پاس کنه خب وقتش خیلی آزادتره

یکم به رشته ربط دارهو اینکه چقدر درس میخونه اگه صرفا بخواد پاس کنه خب وقتش خیلی آزادتره

اره فقط پاس کردنه . ینی میشه کلا کلاسارو جوری ورداری مثلافقط صبح بیوفتن عصر کلاس نداشته باشی؟

ااها چه خوب.بعد راستی خبر نداری از شهریه دانشگاه های ازاد؟اطرافیانی کسی ؟پرستاری هوشبری داروسازی

پزشکی، دندون و دارو سالی ۱۸۰ میلیون ان

پرستاری و هوشبری کمترن فکر کنم سالی ۹۰ میلیون