2777
2789
عنوان

دوست دختر

830 بازدید | 29 پست

من و شوهرم باهام دوست بودیم و به قول معروف با عشق و عاشقی ازدواج کردیم  

با اینکه من گذشته ی دیگران از جمله شوهرم واسم مهم نبود ولی بدجور تو فکر دوست دختر سابق شوهرم بودم چون اوایل عقدمو نم هی روگوشی شوهرم زنگ میزدو گریه میکرد ولی خوب شوهرم واسش مهم نبودو واسه منم مهم نبود 

شوهر منم کارش آزاده و با هزار جور زن و مرد در ارتباطه ولی یه مدت 

فکر اینکه نکنه این دختر بره در مغازه شوهرم و در ضمن شوهر من با این خانم فقط دوست بودن قصد ازدواجی واینا نبودن خوده دختر هم میدونست 

و اینکه من اعتماد کامل به شوهرم دارم فقط میخواستم ببینم اون دختر میره در مغازه شوهرم آخه تو پیج اینستاشم پست در مورد شوهرم گذاشته بودو دختره پرو ی هم هستش 

منم اومدم به دختره تو اینستا پی دادم   و خودمو شوهرم جا زدم و متوجه شدم هیچ ارتباطی این خانم با شوهر من برقرار نکرده ولی خیلی بی تابی میکرد و میگفت زنتو طلاق بده و ......

تا من تهدیدش کردم همه چی تموم شد 

تا امروز شوهرم بهم گفت بهم زنگ و زده و .... 

شوهرمم ازش معذرت خواهی کرد و که دیگه خانمم مزاحمت نمیشه 

ولی این وسط ضایع شدم 

چون دختره حالا پیش خودش میگه چقد مهم بودم واسه این خانم 😑😑😑😑😑😑

دختره زشتی هم هست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به زور كه از هم جداشون نكردن ،خود شوهرت نخواسته و رابطه رو تمام كرده ،اگه ميخواستش كه تمام نميكرد 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من اصلا نگران همچین چیزی نیستم 😅😅😅😅 میگم پیش اون دختر خیلی ضایع شد 

بيشتر پيش شوهرت ضايع شدي😂

ولي پيش دختره هم يكم اره 

مهم نيست بيخيال ،خودت رو بزن به اون راه

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
من اصلا نگران همچین چیزی نیستم 😅😅😅😅 میگم پیش اون دختر خیلی ضایع شد 

😮😮🤤

چ چیزایی برات مهمه

من فک کردم الان انقد ناراحتی که میترسی اون بره پیش شوهرت و ....🤣🤣🤣🤣

⛔درخواست نده❌به هیچ عنوان قبول نمی کنم⛔
بيشتر پيش شوهرت ضايع شدي😂 ولي پيش دختره هم يكم اره  مهم نيست بيخيال ،خودت رو بزن به اون راه

شوهرم که مهم نیست واسش اصلا اتفاقا با خنده هم تعریف میکرد

ولی پیش اون دختر ضایع شدم بد 😆😆😆😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز