2777
2789

۳۸ سالمه 

هنوز ازدواج نکردم 

توی راه عشق خیلی غصه ها خوردم خیلی عذاب ها کشیدم غیر قابل باور ...

مامان عزیز تر از جانمو پارسال از دست دادم 

از وقتی خودمو بیاد میارم شاغل بودم همیشه کار کردم 

بدون داشتن عشق بدون پشتیبان بدون پناه همیشه خودم تنها کار کردم 

تا به این سن هیچ لذتی از زندگی نبردم 

وقتی سختی هایی که توی کار کشیدم 

استرس ها و اضطراب هامو یادم میاد دلم آتیش میگیره 

وقتی مامانمو یادم میاد که چطور یکسال از درد سرطان زجر طاقت فرسا کشید و توی بیمارستان جون داد دلم آتیش میگیره 

من خیلی تنها و بیچاره ام 

بچه ها اینکه میگن خودکشی تاوان داره حقیقت داره ؟؟

از کجا معلوم اون دنیایی وجود داشته باشه 

اگه وجود داشته باشه مامانمو میبینم 

و اینکه دیگه از دردهای این دنیا راحت میشم 

خیلی میترسم ولی دارم جدی بهش فکر میکنم 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودکشی کن 

ولی روحت تا زمان اصلی مرگت در عذابه شدیده کارت ب جای میکشه که زندگی این دنیا مث‌بهشت میموند برات

زمان اصلی مرگت هم که برسه یه راس جهنمی

این کار حق النفسه و هیچ گونه راه توبه و بخششی اون دنیا نداره

اکانت تعطیل

خودکشی کن ولی روحت تا زمان اصلی مرگت در عذابه شدیده کارت ب جای میکشه که زندگی این دنیا مث‌بهشت میمون ...

عزیزم همین الان هم توی عذابم 

زندگی ندارم 

همش کار استرس زحمت دلتنگی مامان اشکای شبونه تنهایی ترس

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹