2777
2789
عنوان

ازدواج کردن

121 بازدید | 14 پست

من ۱۹ سالمه بعد دختر خاله ام همسن منه و میخواد ازدواج کنه بعد از اونور همش اطرافیان کنایه میزنن که این ازدواج کرد تو موندی حتی مامانمم بهم میگه تو دانشگاه با یکی دوست شو که ازدواج کنی وگرنه فامیل فکر میکنه خواستگار نداری برات حرف در میارن عه خیلی مزخرفه که تا یکی ازدواج میکنه مقایسه کردنا و کنایه ها شروع میشه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجه نکن ببین خودت چی دوست داری زوده تو این سن هدفت چیزای بهتر باشه تا شوهر کردن 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
هر کسی هدفش تو زندگی متفاوته👌 اون هدفش ازدواجه تو اگه هدفت ازدواج نیس فعلا ، به اون فک نکن

ازدواج برای هر کسی اتفاق میوفته ولی معلوم نیست کی

من میگم دلیل نمیشه چون اون الان ازدواج کرده منم باید الان ازدواج کنم..

مثلا خواستگار نداشته باشی نمیدونم کجاش ایراده

دارم ولی نه زیاد که اونام درست و حسابی نیستن دختر خاله ام که الان میخواد ازدواج کنه خواهرش این پسررو معرفی کرده..

ازدواج برای هر کسی اتفاق میوفته ولی معلوم نیست کیمن میگم دلیل نمیشه چون اون الان ازدواج کرده منم بای ...

آفرین خودت جواب خودتو دادی منم همینو گفتم اگه بخوای به حرف مردم زندگی کنی که قطعا زندگیتو باختی 

ازدواج کنی بعدش دنبال بچه دارشدنتن بعدش بچه دوم و.. میخوای به حرف خاله زنکا زندگی کنی اینا حرفاشون تمومی نداره خیالت راحت

آفرین خودت جواب خودتو دادی منم همینو گفتم اگه بخوای به حرف مردم زندگی کنی که قطعا زندگیتو باختی ازدو ...

نه من اهمیت نمیدم ولی مامانم هی میاد از دختر خاله ام حرف میزنه میگه زرنگ باش برا خودت یکیو پیدا کن این یکم رومخمه...

دارم ولی نه زیاد که اونام درست و حسابی نیستن دختر خاله ام که الان میخواد ازدواج کنه خواهرش این پسررو ...

من کلی گفتم مادرتون میگن مردم فک میکنن خواستگار نداری میگم اگه نداشته باشی هم عیب نیست

قسمتش بوده ازدواج کرده این مسئله ای نیست بخوای داخلش عجله کنی بذار یه ادم مناسب که اومد جواب مثبت بده حالا اگه خوب نباشه مردمی پشت سر حرف میزنن برات کاری میکنن

من کلی گفتم مادرتون میگن مردم فک میکنن خواستگار نداری میگم اگه نداشته باشی هم عیب نیستقسمتش بوده ازد ...

نه من اهمیت نمیدم به حرف مردم ولی مامانم هی میاد از دختر خاله ام حرف میزنه میگه زرنگ باش برا خودت یکیو پیدا کن این یکم رومخمه...

منم همینطور دقیقا عین تو ۱۹ سالمه درس میخونم اطرافیان یا ازدواج کردن یا بچه دارن 

حالا رفیقم که همیشه از پسرا بدش میومد و میگفت از پسرا متنفره و موهاشو پسرونه کوتاه میکرد خودشو شبیه پسرا میکرد میگفت اصلا گرایش نداره به پسرا هروقت چیزی میگفتن میگم نه بابا اون ازدواج نمیکنه اصلا اهل این چیزا نیست یه ساله عقد کرده اونم سنتی یک ماه با پسره حرف زد با اطلاع خانواده و عقد کردن حتی روز خاستگاریش بهم نگفته بود از استوریا دیدم😐بعد ازدواج هم ارتباطش با من رو کم کرده😐ما شده بود دو سه روز پشت سر هم خونه هم مونده بودیم انقدر صمیمی بودیم باهم💔

الان همه اونو میزنن تو سرم که ببین چقد زرنگ بود عاقل بود سیاست داشت ازدواج کرد تو موندی انگار ازدواج مسابقه ی هرکی اول شه برنده میشه هست