2789

☹️☹️☹️ انشاالله به حق فاطمه ی زهرا خوب بشه و ۱۲۰ سال عمر کنه

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کیه چندسالشه درمان میکنه دکترا چی گفتن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

دوست پسرمه 😓۲۰ سالشه دکتر نمیره پولشو نداره😭😭😭😭😭فقط ازمایش داده بهش گفتن سرطان معده داره

اخی خدا کمکش کنه واقعا دلم سوخت براش 

جوون مردم داره از دست میره

اونایی ک طلافرستادن برا لبنان کلاهشونو بندازن بالاتر 

کدوم شهره مگه چقد میشه هزینش حالا مطمعنی یا از اون ترفندای دهه هشتاد زده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من که از خدامه زنده بمونه ۲۰ سالش بیشتر نیست خدا به جوونیش رحم کنه😞

۲۰ ساله شانس زنده موندنش زیاده

نمیدونی با چه گریدی هست؟

مامان دوست برادرم دوسال پیش تشخیص دادن درمان کرد الان هم خیلی بهتر شده

دوست پسرمه 😓۲۰ سالشه دکتر نمیره پولشو نداره😭😭😭😭😭فقط ازمایش داده بهش گفتن سرطان معده داره

محک

یا خیریه های مخصوص دارن بیمارستانهای امید باید بری واحد مددکاریشون اونا هزینه هاشو میدن فقط دست دست نکنید هر چه زودتر درمان شروع بشه بهتر جواب میده

اخی خدا کمکش کنه واقعا دلم سوخت براش جوون مردم داره از دست میرهاونایی ک طلافرستادن برا لبنان کلاهشون ...

چه ترفندی اخه 

داره جلوی چشمام هر روز جون میده 

قبلا زیاد خون بالا نمیاورد ولی الان یه هفتست هر روز خون بالا میاره

دوسه بار که باهاش سر قرار بودم از حال بد دوسه بار در روز قش میکرد هر روزم خون دماغ میشه نمیدونم چیکارش کنم به خانوادشم نمیگه فقط من میدونم😭😭😭😭

چه ترفندی اخه داره جلوی چشمام هر روز جون میده قبلا زیاد خون بالا نمیاورد ولی الان یه هفتست هر روز خو ...

بخانوادش بگو ببرنش دکتر

اخه زمان نوجوونی ما پسرا واسه این ک باشون دوست شن الکی میگفتن سرطان دارن