2777
2789
عنوان

چه بیشعور😐

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 52 پست
منم یه دوست مث دوستت داشتم وضع حالی‌شون بد نبود معمولی بود مدرسه غیر انتقادی میرفتیم حتی ولی بهش پول ...

اینم پول بهش نمیدن 

پولدار نیستن ولی پول فوقش ۳۰ تومن بهش بدن 

ولی بابا من کارت حقوق میده دستم

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

منم اینطوری بودم ولی بابام خودش کیگفت بخر رشته تو خودتو بالا کیبری حتی سه سال پیش پونصد تومن داد ک ب ...

منم هر بار خریدم بابام هیچی نگفت 

ولی خوب خدایی توقعشون بالا میره فکر میکنن ما وظیفمونه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم دوستی تونو تموم کنید این جور رفاقت ها بدرد نمی خورده دوست اینجوری داشتم تو مدرسه دنبال این بود شارژ براش بگیری پول قرض بدی فلان خوراکی رو بخری خیلی گدا گشنه بود میخریدی هم هیچ وقتم کنارت نبود یا اون یکی دوستم بهترین کادو تولد رو میگرفتی اون اشغال ترین و سایل روبه عنوان کادو میگرفت آخرشم پشت سرت حرف می‌زد  اینا فقط دنبال کندن و منفعت آدمان قطع ارتباط کنی آرامش داری 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
منم هر بار خریدم بابام هیچی نگفت ولی خوب خدایی توقعشون بالا میره فکر میکنن ما وظیفمونه

حالا دوست خوبی باشه بخدامن داشته باشم اصن خودم بهروز خرج می‌کنم ولی هر رفتی یه اومدی داره بعضیا اخلاقشونه کندن واسه اینا هزار تومنم حیفه

یادمه یه بار من شارژ مترو نداشتم هزار و‌دیست تومن دلش نیومد بزنه واسم گفت یکی میزنم دوتامون رد شیم مامور نیست.  انقد یجوری شدم!!!

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

مگه وقتی من همراه اون میرم برا خودش انرژی زا و همچی میگیره میگه من میخوام بعدا بخورم و فلان بعدشم من ...

خودتم میدونی انرژی زا با ساندویچ فرق داره

چی بگم هرکس اخلاقش ی جوره

ولی من بودم حتی دوستم زنگ نمیزد بهم بگه خودم گوفتم میشد چون میدونستم چشم بنده خدا ب غذام بوده ینی حتی چشم گربه ب غذام باشه از گلوم پایین نمیره اول میدم ب اون...

ولی خب اخلاقا و شرایط متفاوته

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
حالا دوست خوبی باشه بخدامن داشته باشم اصن خودم بهروز خرج می‌کنم ولی هر رفتی یه اومدی داره بعضیا اخلا ...

شامل خواهر / برادر هم میشه بابا من کلی خوبی کرده یه یکی از داداشاش ۱۵ میلیون پول دادیم بعد یه سال اونم تو دوبار دادن بابام اصلن به روشون نیاورد برای دخترش وام گرفت چک داد تا گوشی بگیره ضامن ۱۰۰ میلیون وامشون شد بعد بابام یبار فقط یبار بهشون رو زد گفت ماشینو باز کردیم دستم خالیه همین هنوز یه ماه نمیشه ۱ تومن زد اینقدر نفهم آخه با ۱ میلیون چی ماشین درست میشه؟😐

خودتم میدونی انرژی زا با ساندویچ فرق دارهچی بگم هرکس اخلاقش ی جورهولی من بودم حتی دوستم زنگ نمیزد به ...

این جدا خوب جلو روش که نخوردم انرژی زاش پولش اندازه همون ساندویچ بود خوب اینا به کنار خودشم میدونه هر وقت داشتم براش خریدم کاش رفیق درستی بود کلن مشکل داره روانش معلوم نی چشه 😒اون چیز زیادی برام نخریدی فوق خرجش ۲۰ تومن ولی من لواشکی که هروقت دنبالم میومد میگرفتم براش ۲۰ بود

واقعا؟یه مدت بلاکش میکنم

آره 

من بلاک نمیکنم هیچکسیو

شلوغ اما بی کس! 🇮🇹🏐 Un giorno andrò in Italia. ولی به نظرم اون خانومی که اجازه میده بچه اش عمه مهربونشو دوست داشته باشه یه فرشته ای💔