2777
2789
بچه ۱۵ ساله نه می‌تونه رانندگی کنه نه می‌تونه رای بده نه عقلش می‌کشه از زیر پرچم پدر خارج شده نه اجا ...

خیر اون که رانندگی میکنه و رای بده خودتون هم میدونین که جز قوانین کشوره و هر کسی باید خودش رو ملزم بدونه که پیروی کنه 

ولی بلوغ فکری بحثش جداست و صرفا بخاطر بارداری نیست خیلیا رو دیدم بدون بچه زندگی میکنن پس این حرفتون هم درست نیست که آدم صرفا بخاطر باردار شدن ازدواج کنه😑

ولی بعضی از آدما هستن  تاکید میکنم بعضیاشون که توی همون ۱۵ سالگی که شما میفرمایین به درکی از زندگی رسیدن و چیزایی رو توی خانوادشون دیدن که پیچ و خم زندگی رو یاد گرفتن و میتونن زندگیشون شروع کنن👍

اربابم حسین🖤🥀
خیر اون که رانندگی میکنه و رای بده خودتون هم میدونین که جز قوانین کشوره و هر کسی باید خودش رو ملزم ب ...

عزیزم هیچ علم و منبعی تایید نمیکنه که بچه ۱۵ ساله بلوغ یک ۲۰ ساله رو داشته باشه 

شاید ۲۰ ساله شبیه ۱۵ ساله باشه ولی برعکس ممکن نیست

این توجیه شماهم همه طرفداران کودک همسری میکنن

حقیقت اینه بچه ۱۵ ساله اگر عروسک بازی و شیطنت نوجوونی نکنه بیماره! بالغ نیست.

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم منظورم اینه بعضیا هستن زیر ۱۸ ولی به درکی رسیدن که میتونن یه خانواده رو ادراه کنن و این یعن ...

خب عزیزم منم میگم این نظریه اشتباهه چون شما نمیتونی یه بچه ۵ساله رو ببری مدرسه بگی این بلوغ عقلی داره میتونه بیاد کلاس اول 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.