2777
2789
البته ۱۴ سالگی واسه عقد چون عقد داییم نزدیک بود دختر خالم میگفت عروس یاید بالای ۱۴ باشه ولی به هر حا ...

خدایی اینکه به یه سن مناسب برسی خیلی بهتره 

درسته من راضیم ازش اما این کجا اینکه یکم زندگی مستقل و مجردی رو تجربه کنی کجا

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید من موافق یا مخالف ازدواج زیر 18سال نیستمولی قانون همه جا میشه دور زدچارلی چاپلین میانسال بود ...

خب اینکه افتخار نیست 

اصلا قانون چیه ، عقل که داریم 

اون چارلی هم اگر آدم محبوبی نبود همه دنیا به پدوفیل میشناختنش...وگرنه کدوم آدم سالمی عاشق یک ۱۴ ساله میشه؟

دست و بالش رو قانون برای ازدواج بسته 

وگرنه مطمعنن جلوش رو نگرفته...

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

خیلی چیزا مسعولیت به قول مامانم فلانی دخترش ۱۴ سالشه شوهر کرده زتدگی میچرخونی تو عرضه کارای خودتو ند ...

بگردمم 

پس از تاثیر حرفای مامانته 

اره خب هرکسی ی شخصیتی داره 

من خوابگاهی بودم چندسال 

دیدم واقعا با مستقل بودن راحت ترم حتی کارای بقیه هم میکنم

حالمم خیلی بهتر بود تا خوته 

دیگ گفتم شوهر میکردم ک بهتر بود برام 

ولی بعضیام میدیدی رغبتی ب کارا نشون نمیدادن مستقل بودنو دوس نداشتن 

بنظرم برا هرکسی ی سن خاصی داره امادگی ازدواج

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
خدایی اینکه به یه سن مناسب برسی خیلی بهتره درسته من راضیم ازش اما این کجا اینکه یکم زندگی مستقل و مج ...

عزیزم ما نه خاستگار نه خاهان نه عاشق داریم 

همینجور دور هم تاتپیک میزنیم حوصلمون سر نره

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بگردمم پس از تاثیر حرفای مامانته اره خب هرکسی ی شخصیتی داره من خوابگاهی بودم چندسال دیدم واقعا با مس ...

همه اینجا سن کم ازدواج میکنن اکثرا زیر ۱۶ سال

اره چون مامانا بیشتر میان این سایت اونا ک دیر ازدواج میکنن توییتر و اینستان🤣

فامیلای خودمونو میگمم من خودم روز اول به دوست پسرم گفت من عرضه زندگی متاهلی ازدواج این حرفارو ندارم 

همش تعجب میکنه 

انشالله خانوادش ی دختر خوب براش پیدا کنن 

هرچند که تو کتش نمیره و میگه ترو فقط میخام ولی خب 😂😁

این اصلا علمی نیس که دختر زیر۱۸مناسب ازدواجه چون بلوغ فکری داره

نه عزیزم منظورم اینه بعضیا هستن زیر ۱۸ ولی به درکی رسیدن که میتونن یه خانواده رو ادراه کنن و این یعنی بلوغ فکری

اربابم حسین🖤🥀
😐😐😐بلوغ فکری با سن رابطه ی مستقیم داره

فک نمیکنم ربط داشته باشه بعضیا هستن توی ۱۴ یا ۱۵ سالگی به درکی از روابط رسیدن که شاید من و تو هنوز بهش نرسیدیم

اربابم حسین🖤🥀
این مسخره ترین توجیه برای کودک همسایه با احترام

چرا مسخره عزیزم؟ 

دلیل درست آوردم کسی که بتونه یه خانواده رو اداره کنه از پسش بربیاد چرا ازدواج نکنه؟

اربابم حسین🖤🥀
چرا به بچه ۱۵ ساله گواهینامه نمیدن؟چون بلوغ فکری نداره دیگه

ببخشید چقدر حرف بی ربطی زدین😑

این یه قانونه که تا زیر ۱۸ سال گواهینامه نمیدن 

ربطی به بلوغ فکری نداره

اربابم حسین🖤🥀
چرا مسخره عزیزم؟ دلیل درست آوردم کسی که بتونه یه خانواده رو اداره کنه از پسش بربیاد چرا ازدواج نکنه؟

بچه ۱۵ ساله نه می‌تونه رانندگی کنه نه می‌تونه رای بده نه عقلش می‌کشه از زیر پرچم پدر خارج شده نه اجازه کار بدون رضایت ولی داره نه...

بعد می‌تونه زندگی مدیریت کنه؟ آها چون صرفا باردار میشه؟

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم