2789

ازداروخانه قطره بگیر بزن سریع خوب میشه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

عزق کاسنی هم خوبه بخور

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینجوری شدم اخه

ازگرمی بدنه ..من خودم همینجورم تا یه خرماییی کشمشی چیزی که طبع گرم داره همین آفت لعنتی میزنه..قطره همیشه دارم توخونه

منم مثل تو بودم . حتی به شوهرم گفتم سرطان دهن گرفتم از بس داخل دهنم درد میکرد آخرش ژل آفت از داروخان ...

لعنتی انقدر درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم دهنم کج شده دیگه

لعنتی انقدر درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم دهنم کج شده دیگه

همین ژل آفت رو بزن خوب میشی . من زدم در حد ده ثانیه توی دهنم بود بعدش دهنمو شستم خوب شدم . ولی همون اول که ژل رو زدم تا مغز سرم درد گرفت و سوخت 

آره اولش که ژل زدم خیلی سوخت و درد گرفت اشکم در اومد . ولی بعدش که شستم سریع خوب شد ..

چن بار زدی خوب شد من از دندونپزشکی ک اومدم اول سقف دهنم بعد الانم پشت لبم اینجکری شده اب نمکم جواب نمیده دیگه

چن بار زدی خوب شد من از دندونپزشکی ک اومدم اول سقف دهنم بعد الانم پشت لبم اینجکری شده اب نمکم جواب ن ...

من سقف دهنم پُر شده بود تا یه هفته توی عذاب بودم میگم در حدی بودم که فکر میکردم سرطان گرفتم ..دیگه ژل آفت از داروخونه گرفتم شب موقع خواب زدم بعد از ده پونزده ثانیه هم دهنمو شُستم و خوابیدم صبح ۹۰ درصد خوب شده بود دهنم .. فرداش هم زدم که کامل خوب شد .