واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازگرمی بدنه ..من خودم همینجورم تا یه خرماییی کشمشی چیزی که طبع گرم داره همین آفت لعنتی میزنه..قطره همیشه دارم توخونه
چن بار زدی خوب شد من از دندونپزشکی ک اومدم اول سقف دهنم بعد الانم پشت لبم اینجکری شده اب نمکم جواب ن ...
من سقف دهنم پُر شده بود تا یه هفته توی عذاب بودم میگم در حدی بودم که فکر میکردم سرطان گرفتم ..دیگه ژل آفت از داروخونه گرفتم شب موقع خواب زدم بعد از ده پونزده ثانیه هم دهنمو شُستم و خوابیدم صبح ۹۰ درصد خوب شده بود دهنم .. فرداش هم زدم که کامل خوب شد .