pesareiran مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 1487 عنوان بیاین 30 بازدید | 3 پست سلام ، دوستان من خیلی حال روحیم بد هستش ، کلا تحت فشارم از همه لحاظ، کسی رو میشناسین آنلاین مشاوره بده؟؟ یا تلفنی ؟؟ نیاز به صحبت با یه نفر دارم ، چون حالم خیلی بده 1403/09/27 | 18:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soalat عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 829 تو نت سرچ کن مشاوره تلفنی زیاده فقط هزینه داره ولی بهتره مشکلتو بنویسی تا یکم از ناراحتیت کم بشه یا مثلا بری پیاده روی یا اگه مذهبی هستی بری امامزاده ای جایی درد دل کنی اگه بتونی کتاب از حال بد به حال خوب رو هم بخونی سرفرصت کلا کتاب مفیدیه
pesareiran مدیر استارتر عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 1487 تو نت سرچ کن مشاوره تلفنی زیاده فقط هزینه داره ولی بهتره مشکلتو بنویسی تا یکم از ناراحتیت کم بشه یا ... هیچکدام از اینا مشکل منو حل نمیکنه، باید با یکی حرف بزنم ، من تنها زندگی میکنم هیچکس اطرافم نیست ، مشکلات زیادی دارم ،
soalat عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 829 هیچکدام از اینا مشکل منو حل نمیکنه، باید با یکی حرف بزنم ، من تنها زندگی میکنم هیچکس اطرافم نیست ، م ... تو نت سرچ بکن مشاوره ی تلفنی زیاده