fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 عنوان نظم اتاق 38 بازدید | 7 پست خانوما من یه سری نامه خاطرات و اینجور چیزا دارم همش تو دست و پامه چیکارشون کنم شما داخل چی گذاشتین این جور چیزارو .... 1403/09/27 | 18:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4717 یه جعبه بگیر همه رو بچین داخلشجعبه فلزی از لوازم التحریری ها یالوازم فانتزی فروشی هایا یا جعبه چوبی ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 یه جعبه بگیر همه رو بچین داخلشجعبه فلزی از لوازم التحریری ها یالوازم فانتزی فروشی هایا یا جعبه چوبی باید برم خرید اتاقم مثل چاه ریخته هست جعبه هیچی ندارم مرتبشون کنم ....
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4717 باید برم خرید اتاقم مثل چاه ریخته هست جعبه هیچی ندارم مرتبشون کنم چیزهایی که زیاد بدردبخور نیست یا استفاده نمیکنی و بنداز دور انباشتگی زیاد خوب نیست ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
fatemehff999 مدیر استارتر عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 4197 چیزهایی که زیاد بدردبخور نیست یا استفاده نمیکنی و بنداز دور انباشتگی زیاد خوب نیست خیلی چیزا رو ریختم دور واسه چیزایی که موندن باید برم جعبه بگیرم روز پنجشنبه اینقدر حرصم میگیره زندگیم رو میبینم میخوام خودم رو جر بدم ....
داماس عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 4717 خیلی چیزا رو ریختم دور واسه چیزایی که موندن باید برم جعبه بگیرم روز پنجشنبه اینقدر حرصم میگیره زندگ ... نظم به آدم انرژی و حس خوب میده ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25165 خیلی چیزا رو ریختم دور واسه چیزایی که موندن باید برم جعبه بگیرم روز پنجشنبه اینقدر حرصم میگیره زندگ ... من پوشه میگیرم بر حسب محتوا مدارک رو تو پوشه های رنگ های مختلف میذارم مثلا سند خونه و ماشین جدامدارک تحصیلی جدامدارک بیمه جدابعد پوشه ها رو تو یه کیف اداری که از قبل داشتم و استفاده نمی کنم گذاشتم خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.