2777
2789
عنوان

بازم تیکه های مادرشوهر

145 بازدید | 5 پست

لطفا کمکم کنید ... من پیش مادر شوهرم زندگی میکنم ... الان ماه پنجم بارداری هستم ... ده روز میرفت فیزیوتراپی ... غذا میپزم ... ظرف میشورم ... سه روزش هم  مهمونم داشت ... حالا امروز اخرین جلسه فیزیوتراپیش بود ... بعد اینکه برگشت گفت تو الکی داری درس میخونی دختر زرنگی نیستی که هم بتونی شوهر نگه داری هم بچه نگه داری و هم خونه داری کنی و درس بخونی تو امروز خونه منو جارو نزدی و فلان ... منم گفتم بیا شرط ببندیم ببینم میتونم یا نه  من هر کاری بخوام میتونم انجام بدم ... بعد در اومد گفت اره تو روستاتون پیچیده که من تو رو کتک میزنم و این حرفا ... گفت منم بهشون گفتم اره یه زنبیل دارم کنار گازه  توش چماق گذاشتم هر روز کتکش میزنم  ...خداییش بسکه بدجنس و زبون داره خدا داره خوب آبروش میبره ... منظور مادرشوهرم این بود که من و خانوادم رفتیم همچین حرفایی در اوردیم ... بعد منظورش از زنبیل هم اینکه چند کیلو بادام و گردو و قیصی خرید بود گذاشته بود تو زنبیل تا منی که باردارم بخورم . الان سرکوفتش میزنه تو سرم ... بعد دوباره گفت پسرم شانس نیاورد ... اولین بارش نیست چپ و راست تیکه میندازه ... امشب میخوام به شوهرم بگم منو ببره خونه مادرم اینا تا چند ماه دیگه که بتونه خونه اجاره کنه ... به نظرتون چیکار کنم؟ از یه طرفم میترسم برم شوهرم پر کنه ... تازه رابطم با شوهرم خوب شده... شما باشید چیکار میکنید؟ ...این زن ادم بشو نیس ... تاپیک های قبلم بخونید میفهمید چه جونوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن چیزی نگو یکم بغض کن ناراحت باش چن روزی 

وقتی اصرار کرد بگو خیلی حرفا پیچیده مادرت از چشم من میبینه همش داره تیکه میندازه منم حاملم حساس تر شدم کاش میشد ی خونه دیگه بگیریم اینجور از هم ناراحت نمیشیم خیلی و رابطمون خراب نمیشه همین هی کم کم تو گوشش بخون

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

2790
2778
2791
2779
2792