2777
2789

اخی عزیزممممم ی لحظه تصورش کردم. خودت تامیتونی شلغم بخور

بخوربده بخودت.ویتامین سی زیادبخور 

حتماحتما جفتتون برید دکتر.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

اسی جون ی سوال ازچندروزگی سرپاشدی تونستی کاراتو خودت انجام بدی؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه بریم دکتر به بچه ۱۳روزه دارو نمیدنمیدن؟

چرا میدن قطره میدن نگران نباش.نزار ویروس تو بدنش بمونه چون بدنش ضعیفه کوچولوعه ممکنه خوب نشه هی تندتند مریض بشه.

اسی جون ی سوال ازچندروزگی سرپاشدی تونستی کاراتو خودت انجام بدی؟

من طبیعی زایمان کردم

هنوز خوته خودم نرفتم

ولی خب به بخیه هات برسی زود خوب بشن.زودتر سرپا میشی

من ۵روز اول زایمانم تو شوک بودم

به بخیه هام نرسیدم 

بعذ از ۵روز درد بخیه منو کشت

دیگه کزم اینا زدم بدنیس

هز دفعه نیرم دسشویی باید خشک کنی با سشوار بخیه هاتو

من طبیعی زایمان کردمهنوز خوته خودم نرفتمولی خب به بخیه هات برسی زود خوب بشن.زودتر سرپا میشیمن ۵روز ا ...

من سزارینم دوهفته دیگه بدنیامیاد.

ان شاالله صحیح سالم بغلش کنی♥️🥰

فداتشم خدانی نی تونو براتون حفظ کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز