2821
2789
عنوان

عهههه😑😡

118 بازدید | 7 پست

این چه زندگیه ای آخه چطور آدم با ۱۰ میلیون 

۳۰ روز زندگی‌ کنه هر ماه هر طور حساب کنی جور در نمیاد 🤕😭همش آدم کم میاره ظلمه خوب

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

دقیقا سخته مام حقوقمون ۱۰تومن تازه کرایه خونه ام میدیم.

خدالعننتشون کنه ک همه چی هزاربراربرگرون شده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دقیقا سخته مام حقوقمون ۱۰تومن تازه کرایه خونه ام میدیم.خدالعننتشون کنه ک همه چی هزاربراربرگرون شده

خیلی بده خوب مردم با بیست میلیون تازه یه زندگی عادی دارن 

ما دیگه خود فقریم

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده خوب مردم با بیست میلیون تازه یه زندگی عادی دارن ما دیگه خود فقریم

دقیقا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دو روز نمیشه حقوق دادن از ۱۰ میلیون ۷ شده

دیگه همینه بچه ام داری؟؟؟

مستاجری یا خونه ازخودتون؟

من خودم ۱۴ سالمه خونه مال خودمونه

خب خداروشکر.