2777
2789
عنوان

من خیلی دلم

74 بازدید | 17 پست

دامن میخاد🥲اما بهم نمیاد چرااا 🥴🥴یسریامیپوشن انقدر شیک میشن اما من اصلا😩چندمدلم تست کردم دامن بلند بهم نیومد اصلا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب عزیزم استایل هرکی متفاوته نازنینمشایدچیزهای زیباتری بشمابیادبه بقیه نیاد

☹️☹️دوس دارم دامن و ساحلی بپوشم نمیادبهم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
🥺🥺دلیلش چیه☹️

فکر کنم قد بلندا بیشتر بهشون میاد

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

نه عزیزم اصلا😑قدم 167 وزنم 68..67

عه قدت بلنده که من. ۱۶۰ام😂❤️‍

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

خوب چرا فکر میکنی بهت نمیاد

خواهرامم میگن انگارتوش گم میشم اصلا یجوری شلخته میشم☹️ی شومیز دوختم بادامن😞😞ولی اصلا بهم نمیاد میخام قد دامنو کوتاه کنم 

خواهرامم میگن انگارتوش گم میشم اصلا یجوری شلخته میشم☹️ی شومیز دوختم بادامن😞😞ولی اصلا بهم نمیاد میخ ...

یه پارچه خوب بخر بده خیاط برات دامن 8 ترک بدوزه بالاش تنگ باشه پایینش گشاد من قدم از شما کوچکتره می‌پوشم خیلی شیک میشم یه شومیز اندامی بخر ولی موقع پوشیدن برازش داخل دامن یا یه کت کوتاه بدوز بپوش روش 

😍😍خدایا شکرت
یه پارچه خوب بخر بده خیاط برات دامن 8 ترک بدوزه بالاش تنگ باشه پایینش گشاد من قدم از شما کوچکتره می‌ ...

یه دامن دارم کمرش تنگه 15سانت الی20سانت خود دامن کلوشه خیلی سیک بود مدلش اما تو تن من قشنگ نیست خیاط حرفه ای دوخته