2777
2789
عنوان

خیانت

144 بازدید | 7 پست

صبح چند بار تاپیک زدم که شوهرم داخل ت ل گ را م یه شماره داشت با پروفایل زنانه .منم شماره را برداشتم وارد گوشیم کردم و دیدم عکسای زنه برام نمیاد و متوجه شدم اون خانم شماره شوهرمو سیو داره !برای همین عکساش برای شوهرم میومد .قرار شد صبح شوهرم سر کار نره زنگ بزنه به اون خانم جلوی خودم تا من مطمئن شم چیزی نبوده!

خلاصه شیش بار زنگ زد و بلاک بود هر شیش بار!!!

منم مطمئن شدم چیزی بینشون هست 😭

گفتم براش پیام بفرست که فرستادیم و جوابی نداد .مشخص بود مشکوک شده 

شوهرمم رفت سرکار 

تا سرکار رفت خودم به زنه زنگ زدم و خواستم توضیح بده که چیزی نگفت و بعد از یساعت انگار با خودشوهرم هماهنگ کرده باشن یه چرت و پرتایی راجع به کلاس زبان آنلاین و اینکه تو گروه آشنا شدن گفت !

تا اینجا خانمه کتمان نکرد که شوهر منو میشناسه 

ولی شوهرم زیرش زده بود !

خلاصه بحث بالا گرفت و خانمه به من فوش داد و بلاکم کرد 🙁

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ وقت با زن کثیفی که با مرد متاهل وارد رابطه میشه حرف نزنین 

اخه چی می خوایین بگین به یه آدم عوضی ؟؟

و اون چی داره بگه جز حرفای زشت؟

و این که اونی که باید جواب بده شوهر مبارک خودتونه که البته به نظر من با اونم نباید جنگید چون کتمان می کنه

البته آدم باید برای زندگیش بجنگه نه برای داشتن کسی که احساس همسرش براش مهم نبوده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
هیچ وقت با زن کثیفی که با مرد متاهل وارد رابطه میشه حرف نزنین اخه چی می خوایین بگین به یه آدم عوضی ؟ ...

با زنه حرف زدم که ببینم مقصر شوهرمه یا نه 

اونم طرف شوهرمو گرفت و گفت شروع کننده خودش بوده

...