2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو قطبي يعني چجوري ميشه توضيح بدي براي اقوام مي خوام

دوقطبی اینجوریه که مثلا یه هفته فولللل انرژی هستی و یه هفته حال نداری از تخت پاشی 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
میشه حالت هات بگی

اولش حالت شیدایی که یه مدت حس سرخوشی زیاد اعتماد به نفس زیاد خیلی خیلی مهربون و بخشنده شب ها که همه می‌خوابیدند من آهنگ میزاشتم تو تاریکی هم میرقصیدم 

بدون هیچ دلیلی یه رژ قرمز میزدم تو خونه میچرخیدم

دو قطبي يعني چجوري ميشه توضيح بدي براي اقوام مي خوام

یکمیشو بالا گفتم یه هیجان تخلیه نشده تو وجودم بود تو جمع آنقدر با اعتماد به نفس حرف میزدم درحالی که من درون گرام

و یکی دیگه ش حس ترس نداشتم از آپارتمان سه طبقه میرفتم بالا رو دیوار پایین رو نگاه میکردم 

دوقطبی اینجوریه که مثلا یه هفته فولللل انرژی هستی و یه هفته حال نداری از تخت پاشی

ب همین اندازه که پر انرژی بودم به همون اندازه هم تو فاز افسردگی حالم بد میشد وای

نمیتونستی قرص نخوری

منم دو سه ساله می دونم دوقطبی ام اما مطالعه کردم و حالاتم رو شناختم یه سری مراقبت ها از خودم می کنم تقریبا میشه گفت حالت هام حاد نمیشن . چون سعی می کنم کنترلشون کنم با خودیاری و البته دور شدن از شرایط تنش زا

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

اها ممنونم ان شاء الله سلامت باشي. مثلا اين ميشه كه يموقع مهموني نياي؟ برا شوهرم اين يكي ميپرسم😕

تغییر مود شیدایی و افسردگی ت چند وقت یکبار بود‌؟

اولش متوجه نشدم وقتی فاز افسردگی اومد مردم و زنده شدم ۳ شب و روز پشت سر هم بی خوابی بی اشتهایی ۱۰ کیلو تو یک ماه کم کردم دو روز حالم خوب بود یه روز بد ادامه داشت تا اینکه یک ساعت بد بودم یک ساعت خوب

ب همین اندازه که پر انرژی بودم به همون اندازه هم تو فاز افسردگی حالم بد میشد وای

میدونم چی میگی مادربزرگم اینجوری بود و برای درمان نمیرفت و خیلی اذیت میشد میدیدم چقدر وحشتناکه حالش

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792