2777
2789
عنوان

ویار به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 19 پست
توروخدا چی شد که‌گذاشت کنار؟؟

ب خانوادش گفتم اگر تکرار کنه ب خانوادم میگم و شکایت میکنیم

داداشش گفت حالا مهریه قسط بندی میشه دیه میدونی چقده داری بدی؟خلاصه ترسوندنش ولی هنوزم عصبی و بددهنه فقط نمیزنه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ب خانوادش گفتم اگر تکرار کنه ب خانوادم میگم و شکایت میکنیمداداشش گفت حالا مهریه قسط بندی میشه دیه می ...

من تا حالا به کسی نگفته ام که کتک میخورم ولی بعد بارداری بزنه میگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا به کسی نگفته ام که کتک میخورم ولی بعد بارداری بزنه میگم

من همون اول بخانوادش گفتم البته زنگ زد خانوادش بیان ینی فکر میکرد طرف اونو بگیرن بعد ک اومدن فقط ریدن ب شوهرم بابت زدنش و کنف شد 

دعواهاشم ب مامانم میگم ک فکر نکنه یه گوه خاصی پیشمه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تراپی همون مشاور؟

ماچندجلسه رفتیم مشاوره و

پیش روانشناسو.......من حتی به خاطر اینکارش ازش وکالت طلاق گرفتم بازم تکرارکرد دیکه

گفتم یاخودتو درمون کن یامن دیگه نیستم البته خودشم قبول

داشت مشکل داره ها آخرین باری که رفتیم پیش روانشناس

گفت بره تراپیست الان چندجلسه است میره خیلی تونسته خودشو کنترل کنه همه

چیش عالی هاعالی فقط بدقاطی میکنه  شمام ببرهمسرتو خیلی خوبه 

نفرتم روز به روز زیاد میشه نمیدونم احساسم رفته یا بخاطر هورموناست

بیشتر بخاطر هورموناس فک کنم بچت پسره چون کسایی که بچشون پسره بیشتر از شوهرشون دور میشن یا از ربطه خوشش نمیاد 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛