2777
2789
عنوان

برای شب یلدا چی میخاین بپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 21 پست
زندگی...

والا ماها هم دغدغه زندگی و شوهر بچه داریم خوبه که یکم ادم بفکر خودش و خوش گذرونیش باشه ... قراره تو این دنیا زندگی کنیم قرار نیس همش بفکر غم و غصه و پول و نداری باشیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رحمتش کگه

ممنون عزیزم 

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

والا ماها هم دغدغه زندگی و شوهر بچه داریم خوبه که یکم ادم بفکر خودش و خوش گذرونیش باشه ... قراره تو ...

واقعیت حرف شماست..اما گاهی غصه آنقدر عمیق و سنگین هست ک بلند نمیشه از روی قلبمون ک بخوایم ب خودم تو آینه نگاهی کنیم..

احتمالاً همون لباس خونه عادی 😅

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

واقعیت حرف شماست..اما گاهی غصه آنقدر عمیق و سنگین هست ک بلند نمیشه از روی قلبمون ک بخوایم ب خودم تو ...

اره اینو بهت حق میدم یه وقتایی خودمم همینجور که میگی میشمم ..