2777
2789
عنوان

فیلم تو مایه های سریال سقوط

213 بازدید | 14 پست

خیلی هیجانش و فراقشو دوست داشتم

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

ی سقوط دیگم هس خارجیه خیلی هیجانیه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریال سقوط یا سینمایی سقوط

سریال سقوط ک دختره یهو میفهمه شوهرش داعشیه آوردتش توقلب داعش

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

یکی دیگه بود امین زندگانی تو فیلم بود دیدی؟

نه 

ی سقوط دیگم هس خارجیه خیلی هیجانیه

موضوعش چیه

سریال سقوط ک دختره یهو میفهمه شوهرش داعشیه آوردتش توقلب داعش

اها سینمایی سقوط امریکاییه دوتا دخترن کوه نوردن میرن بالای یه دکل خیلی فیلم استرس اوریه فکر کردم اینو میگی

اما این موضوعی ک گفتی شبیه شبی ک ماه کامل شده دختره فهمید شوهرش جز تکفیری های داعشی پاکستانه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

موضوعش چیه

دوتا دخترن گیر افتادن بالای دکل برق

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

حبیب چیه عزیزم😬👆😁 اسمش شبی ک ماه کامل شد

سقوط ایرانیش ک ایسانه من میچسبیدم ب مبل ب مدت یکساعت تکون نمیخوردمم

سقوط خارجیشم عالی گیر میفتن رو دکل 

تو ایران دو تا پسر بچه همونجا رفتن با دمپایی خیلی وایرال شد

حبیب چیه عزیزم😬👆😁 اسمش شبی ک ماه کامل شدسقوط ایرانیش ک ایسانه من میچسبیدم ب مبل ب مدت یکساعت تکون ...

نه این سریال حبیب رو سرچ کن گوگل سریاله

اگه جوابتو نمیدم فکر نکن ازت میترسم بدون آدم حسابت نکردم😊🤌