2777
2789
عنوان

یخ زدگی کنتور اب

147 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من مشهدم/ از پریشب آب قطع شده/ ساختمون چهارطبقه/ تمام واحدها آب قطعه/ همسایه رفته دورشو پوشونده ویک بخاری برقی کوچیک گذاشته کنارش/ هنوز بازنشده انگار نه انگار/ محل قرارگیری کنتور و لوله ها قسمت درب ورودی ساختمانه/ حیاط نداریم/ همسایه خونسرداون بخاری برقی کوچیک چه زوری داره دوروزه باز نشده/ یعنی گندش بزنن وضعیت بی ابی و..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اداره‌آبو زنگ نزدین

منکه خانوم تنهام/ اون دو همسایه شوهراشون ببخشید اینو میگم بی عرضه به تمام معنا/ وقتی بلد نیستین بگو بلد نیستیم تا یک آدم کاربلد بیاریم هزینه کنیم باز کنه/ ایناهم لابد می‌خوان زیاد هزینه نکنن/ اقاهه میگه والا من همینقدر بلدم/ خودش دوتا بچه کوچیک داره/ احمقا واقعا از خونسردیشون حالم بد میشه/ اصلا نمیدونم چیکار کنم/ اصلا وصل میشه نمیشه/ 

منکه خانوم تنهام/ اون دو همسایه شوهراشون ببخشید اینو میگم بی عرضه به تمام معنا/ وقتی بلد نیستین بگو ...

خودت زنگ بزن اداره آب.مگه کار سختیه?فوقش بیان کنتور عوض کنن.این مشکلی نیس که شماها بتونین حلش کنین