2777
2789
عنوان

کسایی که طلسم شدن میشه بیان

209 بازدید | 11 پست

اینکه سنگینی زیادی روت باشه

همش واسه زندگیت تو هر مرحله از زندگیت تو ذهنت واسه خودت گره درست میشه اینا ریشه اش از سنگینی طلسمه یا ریشش از مغزمه😭

ذهنم برای کارایی که باید بکنم مدام افکار منفی درست میکنه که واقعیته یعنی الکی نیستن و وسواس نیستن و همون افکار مانع راه من میشن و تو هر مسیری تو هرکاری برام گره درست میکنه البته دقیقا همون مسیر و کارمو برام طلسم زده طرف یعنی از طلسمه یا من مشکل دارم😭؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلسم نییت 

چون افکار منفی زیاد داری و دچار اور ثینگ هستی

نمیتونی کاری کنی

و روت احساس سنگینی میکنی

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

۸۱ و ۸۲ سوره یونس

سوره نازعات ایهه ۲۷ تا ۳۲

سوره اعراف ۱۱۸ تا ۱۲۲ 

بنویس 

هیچ خری نمیتونه کاریت کنه نزدیکت بشه شیاطین ک جا خود داره 

و امااا حزر امام جواد  بنویس هرجا میری با خودت داشته باش 

من طلسم دارما بهم ثابت شدی دستش رو شد برام

اگ کارایی ک گفتم انجام دادی و بازم حالت بد بود

باید ب دکتر مراجعه کنی

چون امکان نداره طلسم بمونه بعد اونایی ک گفتم بهت

اگ کارایی ک گفتم انجام دادی و بازم حالت بد بودباید ب دکتر مراجعه کنیچون امکان نداره طلسم بمونه بعد ا ...

نگاه کن وقتی به کارایی برای باطل کردن طلسم  انجام دادم حالم خیلیییییی بهتر شد 

یعنی اون زمان ک اوجش بود حالم افکارم بشدددددت یعنی درمرز خودکشی بودم بشددددددت سنگین افکار افتضاح

الان نمیدونم طلسمم باطل شده یا نه ولی افکار و  موانع دارم