2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 26 پست
خوبه والا اون خیانت کرده آجیت کتک بخوره چرا انقد ضعیفه بچه داره ک داره پس عمر و جوونی خودش چی؟؟ خواه ...

چی بگم خودمم نمیدونم چ تصمیمی بگیرم میگم من میرم ب شوهر اون خانم میگم میگ نه آجی بچم در ب در میشع آخه دفعه اولشم نیست الان این بار سومش هست 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

از شوهرش میترسهاز اینورم از ابروشفقط بشینه غصه بخوره

🥺🥺خب چیکار کنه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خودمم نمیدونم چ تصمیمی بگیرم میگم من میرم ب شوهر اون خانم میگم میگ نه آجی بچم در ب در میشع آخ ...

وقتی خواهرت قبول کرده چی بگیم دیگ عزیزم بار اخرشم نخواهد بود بچه هم فردا پس فردا بزرگ میشه میره پی زندگیش میگ ب من چه خواستی پای من نسوزی علی میمونه و حوضش

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

مرگ یه بار شيون یه بار،ترس بزاره کنار ،کتک خورد بره شکایت کنه.

بعد من اصلان خبر نداشتم الان بهم گفت چقدر کتک خورده چند وقته دعوا داره شوهرش زیر بار نمیرفنه تا اینک دیروز ضایع شده 

وقتی خواهرت قبول کرده چی بگیم دیگ عزیزم بار اخرشم نخواهد بود بچه هم فردا پس فردا بزرگ میشه میره پی ز ...

حرفت درست عزیز دلم

تا وقتی نره تو دل ترس همین وضعشه.

اره میدونم باید یکم سنگ دل بشه شماره زن رو بدم ب پلیس فتا

تا وقتی نره تو دل ترس همین وضعشه.

دقیقااااا شوهر منم دست بزن داشت شکااااککک و بد دل یبار اومد بزنه تو گوشم خودم قبل اون همچین خوابوندم تو دهنش دیگ از اون روز جرعت نداره دست روم بلند کنه چن بارم تو روش دراومدم برا شکاک بودنش دیگ درست شده تا با ترست مواجه نشی وضعیتت یه جوره 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

اصلا رفت آمد کار درستی نیست مردا تنوع رو دوست دارن عاقبتش همین میشه

درست عزیزم