2777
2789
عنوان

بچه ها‌ شهرزاد ترکیه ای که ساختن

2248 بازدید | 63 پست

بنظر شمام خیلی مزخرفه نه؟💔😑

اخه اون دختره کجا ترانه علیدوستی کجا واقعا !؟

من قسمت اولشو دیدم ،مقایسه کردم 

یادتونه فرهاد زندان بود، شهرزاد وهاشم هم فک میکردن اعدام شده رفته بودن پیش بزرگ آقا ؟

دیدین چقدر با مهربونی ،متواضعانه حرف میزد تو اون شرایط شهرزاد با بزرگ آقا؟ 

حتی طعنه هاشم با صدای آروم میگفت ،که مثلا شما بزرگی از اون بالا همه آدما حکم گله گوسفندو دارن براتون وبعد آروم گریه میکرد میرفت....

بعد تو ترکیه ،اون دختره چه طلبکاراااانه حرف میزنه!!!! هی بلند بلنددد هی داد میزنه ،اینا واقعا چی فک کردن باخودشون ساختن این فیلمو؟😑😑😑

مثلا کپی کردن دقیقا 

ولی این کجا و آن جا...

🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا

اصلا آدم دلش نمیاد دیگه ببینه اونقدر که تفاوت دارن ...

چند تا بوس واینا قاطیش کردن مثلا رمانتیک بازی دربیارن فیلمشون بترکووونه..

بااین همه محدودیت تو شهرزاد خودمون ،خیلی قشنگ تر و تروتمیز تر بازی کردن...

🫡

گند زدن با اون همه محدودیت ایرانیش عالی بود شهرزاد ما خوشگل ترم هست

دقیقا 

من الگوم شهرزاده ،خیلی دوسش دارم ،واقعا صبور وآرومه ،گریه هاش تو خلوته ،حرفاشم به زبون میاره قشنگ ادا میکنه ،لازم به لوس بازی دراوردن نیست مثل اون دختره ترکیه ای🥲

🫡

شهرزاد اصلیتش مال خود ترکیس ما از رو اون فیلم ساختیم . قصه شهرزاد قصه گو و رو سرچ کنین . ولی قبول دارم تو ساخت فیلمش ما موفق تر بودیم اما اونا از ما تقلید نکردن از رو کتابهای خودشون ساختن که واقعی بود داستانش

آره بیشتریا سر صحنه اولین دیدار شهرزاد و قباد گفتن شهرزاد ایرانی یه چیز دیگس

اونجا یه طعنه زد به شهر آزادرفت🥴😂😂

اینجا شهرزاد سرش پایین بود قباد رفتنی ،گفت سلام،برگشت نگاش کرد شهرزادو یکم مکث کرد بعد رفت...

🫡

بزرگترین اشتباه شون انتخاب بازیگر نقش قباد بود

قباد ما جذاب تر بود برا همین ادم بین دوراهی قباد و فرهاد می مونست😂

الان با اینی که انتخاب کردن همه سمت فرهاد رو میگیرن

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

ویژگی شخصیت شهرزاد که منحصر به فردش می کرد فقط زیبایی نبود. سواد بالا، هوش، ذکاوت، پختگی و رفتار درستش بود. چیزی که در کپی ترکیه ای اون خیلی انگار بازیگرش توجیه نیست. شباهت ظاهری و بازگویی دیالوگ های شهرزاد

ضمن اینکه تفاوت فرهنگی رو هم باید در نظر گرفت

جالبه که بین مردم ترکیه شخصیت شهرزاد ایرانی بسیار محبوب و مقبول واقع شده و این هنر بازیگری ترانه علیدوستی هست که که با ظرافت و تسلط بسیار این شخصیت رو تونست بدون نقص نشون بده

بزرگترین اشتباه شون انتخاب بازیگر نقش قباد بودقباد ما جذاب تر بود برا همین ادم بین دوراهی قباد و فره ...

شهاب حسینی بعد از دیدن قباد ترکیه ای سکته نکنه خوبه بنده خدا 

شهاب کجا اون مرده کجا اخه ،بیشتر به نقش حشمت میاد اون یا یکی از نوچه های بزرگ آقا🥴😂😂

🫡