2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 25 پست
به هم ریختن تایم پریودی نشونه خوبیه بدن داره برای بارداری آماده میشه

من قبلشم میوم داشتم که دکتر گفت مانع بارداریه یکماه پیش با هیسترو دکتر برداشت بعد یک هفته‌ از عملم تو تایم موعدم پریود شدم اما الان خبری نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تنبلی تخمدان مگه داری؟ من سه ماهه اقدامم هیچ مشکلی هم ندارم ولی باردار نشدم

تو سونو زده انگار دارم اما پریودام منظمه، سایز فولیکولام کم نشون داده، اما من نظر خودم اینه چون میوم تو رحمم داشتم مانع خونرسانی دقیق به تخمدان میشده برای همین رشد خوبی نداشتن ، چون بعد عملم ازمایش ذخیره تخمدانم ۲ و نیم بود که نرماله 

نگران نباش عزیزم. من با تجربه ام... که یه بارم باردار شدم بهت میگم اینجوری احتمال باردار شدنت خیلییی ...

منم میگم کمه ، منم قبل عمل فیبرومم یکبار اقدام داشتم که نگرفت بعد فهمیدم اون اصلا نمیزاره بارداری رخ بده

منم میگم کمه ، منم قبل عمل فیبرومم یکبار اقدام داشتم که نگرفت بعد فهمیدم اون اصلا نمیزاره بارداری رخ ...

آره فیبروم که نمیذاره جنین لانه گزینی کنه حالا که دیگه درمان شدی... سه ماه فولیک اسید بخور. من که دکتر زنان برام ویتامین ایی و کو کیو10 و ساشه فمی بست پلاست نوشت گفت بخور خیلی تاثیر داره تو قدرت باروری.

آره فیبروم که نمیذاره جنین لانه گزینی کنه حالا که دیگه درمان شدی... سه ماه فولیک اسید بخور. من که دک ...

منم تازه وقت داشتم برم پیش دکتر ازمایشات قبل بارداری نشون بدم، انشالله که تو هم بزودی مامان میشی حسم اینطوری میگه🌹❤️