2777
2789
عنوان

بی بی چک

131 بازدید | 25 پست

من دیروز موعد پریودم بود اما نیومد و فقط دردهای مداوم خفیف پریودی داشتم ، تا شب که به گرفتگی شکم و کمرم تبدیل شد، کل شب درد سفت و ناراحت کننده ای دور ناف همراه با حالت تهوع داشتم، الانم بیدار شدم چند قدم برداشتم باز گرفتگی اومد، تست زدم منفیه، هنوزم از پریودیم خبری نیست

تا حالا همچین دردی نداشتم، تورو خدا نظراتونو بگید بی تفاوت نرید بیرون از تایپکم

من هرماه نزدیک پریودیم ترشحات داشتم اما این ماه اصلا ترشحی نداشتم😓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم علائم پرودی و بارداری خیلی شبیهن . بذار 5 روز بعد تاخیر بی بی بزن

چون اصلا تا بحال اینطور دردی تجربه نکرده بودم

دکتر مکمل تحریک افزایش سایز فولیکول نوشته برای تنظیم پریودی اینا هم خوبه که استفاده کردم، پریودامم اغلب منظمه جالبه تاخیر افتاده برای همون نگرانم

چند وقته اقدامی؟ منم سه روز دیگه موعدمه

عزیزم اقدام نبودم تازه این ماه میخاستم اقدام کنم، فقط جلوگیری طبیعی داشتیم بعضی روزا مثلا سه روز قبل تخمک گذاریم، شب و فردا صبحش با جلوگیری طبیعی بوده

چون اصلا تا بحال اینطور دردی تجربه نکرده بودمدکتر مکمل تحریک افزایش سایز فولیکول نوشته برای تنظیم پر ...

به هم ریختن تایم پریودی نشونه خوبیه بدن داره برای بارداری آماده میشه

عزیزم اقدام نبودم تازه این ماه میخاستم اقدام کنم، فقط جلوگیری طبیعی داشتیم بعضی روزا مثلا سه روز قبل ...

جلوگیری طبیعی که من ده ساله همین جلوگیریمه و باردار نشدم.. برا بی بی چک زدن خیلی زود بوده. باید هفت روز پریودت عقب بیوفته