من تو بارداریم نه ماه استراحت مطلق بودم.به دنیا که اومد سینه نمیگرفت اولش بعدش شیرخوردنش خوب شد که رفلاکس گرفت.رشدش کم شد وزنش خوب بالا نرفت.شیرخشک شروع کردم دیگه سینه نگرفت.شیرشم ضد رفلاکسه.بیومیل ای ار.هر دوساعت ۶۰ یا ۳۰تا.بعدظهرم تاشب دیگه کلا اشتهاش کور میشه انگار.بخاطر رفلاکس و استفراغش همش با ترس و لرز شیر میدم.با اینکه شیرخشک میخوره وزنش خوب بالا نمیره.به غیر از خونه مامانمو مادر شوهر جایی نمیتونم برم.احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من که اینجا تهران پدر و مادرم نیستن. هیچ جا نمی رم. شوهرم غر میزنه. پسر منم رفلاکسه اونم شدید. واقعا امید به خدا و آینده هست که بزرگ بشه اوضاع بهتر بشه
عزیزم چرا استراحت مطلق بود بودی ؟ منم دوقلو دارم تا الان استراحت مطلق بودم دیگه دکترم گفت راه رفتنو شروع کن عزیزم پس کاش بچه های من این مشکلاتو نداشته باشند تا از پس هر دوشون بر بیام اخه مامانم میگه به دنیا اومدند نمیذارند تا دوسال بری خونه خودت