2777
2789
عنوان

بچه داری چه سخته

518 بازدید | 48 پست

من تو بارداریم نه ماه استراحت مطلق بودم.به دنیا که اومد سینه نمیگرفت اولش بعدش شیرخوردنش خوب شد که رفلاکس گرفت.رشدش کم شد وزنش خوب بالا نرفت.شیرخشک شروع کردم دیگه سینه نگرفت.شیرشم ضد رفلاکسه.بیومیل ای ار.هر دوساعت ۶۰ یا ۳۰تا.بعدظهرم تاشب دیگه کلا اشتهاش کور میشه انگار‌.بخاطر رفلاکس و استفراغش همش با ترس و لرز شیر میدم.با اینکه شیرخشک میخوره وزنش خوب بالا نمیره.به غیر از خونه مامانمو مادر شوهر جایی نمیتونم برم.احساس میکنم دارم افسردگی میگیرم

نیینیت چند وقتشه 

منم دو ماهشه 

نه ماهم اسنراحت مطلق خونه مامانم بودم حیلی سختی عذاب کشیدم 

الانم شرایطم تقریبا مثل شماس 

بیرونم هیچ جا نمیرم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نه ماه استراحت مطلق بودم عزیزم 

هم از مادرم دورم هم مادر شوهرم 

هیچ جام نمیرفتم افسردگیم ی کم گرفتم همش گریه میکردم خیلی بد بود 

سینمم نوک نداشتن خیلی سختی کشیدم تا بچم  سینمو بگیره 

ولی خداروشکر گذشت همش 😊

❤پسرم...چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید❤
بچه ها تو استراحت  مطلق چاق نشدی ؟؟؟ من یک هفته  از خونه نرم بیرون ....خرس میشم 😆😆😆

من کل بارداری 12 گیلو زیاد کردم همشم خوابیده بودم 

تا نه ماهم حالم بد بود

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

عزیزم چرا استراحت مطلق بود بودی ؟ منم دوقلو دارم تا الان استراحت مطلق بودم دیگه دکترم گفت راه رفتنو شروع کن عزیزم پس کاش بچه های من این مشکلاتو نداشته باشند تا از پس هر دوشون بر بیام اخه مامانم میگه به دنیا اومدند نمیذارند تا دوسال بری خونه خودت