2821
2789
عنوان

دوستم

145 بازدید | 11 پست

سلام خوبین 

من یه دوستی دارم که چندساله باهم رفیقیم اسمش هم گیتا هست چندسالیه ازدواج کرده

اون همه عکساشو واسه من می‌فرسته منم اصلا اجازه نمیدم کسی نگا کنه چون دوس ندارم اعتماد دوستم رو خراب کنم ما باهم کلاس می‌رفتیم  که یروز من و اون باهم عکس گرفتیم با گوشی اون؛ یکم لباسمون باز بود بعد من یروز خیلی یهویی دیدم چندتا از این عکسارو فرستاده واسه شوهرش منم خیلی ناراحت شدم ولی چیزی نگفتم (من مذهبی نیستم ولی دوس ندارم که کسی عکسمو ببینه)

بگین که چجوری بهش بفهمونم که ازش ناراحتم ؟

نمیخوام بدونه که خودم نگا کردم گوشیش رو؟

واقعا خیلی عصبی هستم 

بگو عزیزم عکسا رو بفرس بعد بگو عزیزم راستی به کسی نفرستادی که؟چون من راضی نيستم 

گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود، با غم آنها که برای ما جان دادند چه باید کرد؟ از کتاب قصه نسل ما خون جاری میشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو عزیزم عکسا رو بفرس بعد بگو عزیزم راستی به کسی نفرستادی که؟چون من راضی نيستم

گفتم بابا صدبار بهش گفتم که گیتا جان رفیقمی بهت اعتماد دارم اجازه میدم عکسمو داشته باشی پس به کسی نشون نده یا نفرس

[QUOTE=364638969]اگر نمیخواید مستقیما بهش بگید،بنظرم دفعه ی بعدی که دارید عکس میگیرید با شوخی و خنده بهش بگید کسی نبی ...[/QUOTE

اونو مثل خواهرم دوسش داشتم ولی از چشمم افتاد چون خودش می‌دونه دوس ندارم بهش گفتم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز