2777
2789
عنوان

پسره مغرور

129 بازدید | 8 پست

دو سال روش کراش بودم امروز اتفاقی دیدمش زد ب کلم بهش پیام دادم ک روت کراشم اول نشناخت‌ و بعد هی آمار گرفت ک کیم منم بهش گفتم دختر کیم چون فامیل بود باباش پسر عموی بابامه 

خیلیییییییییییییی نازه بخدا 

از اخر شناخت حتا گف واسه اینکه بشناسمت عکس بده منم فرستادم 

بعد گف رل نداره و از این حرفا از آخر گف سنت کمه ۲۵ سالمه بی ادب جوری رفتار کرد انگار سن بابا بزرگ 🫠🥲

پسره مغرور 

راس میگفتن همه میگفتن مغروره 

ب مامانم نگفتم بهش پیام دادم ولی خوب میدونن روش کراشم 

بعد چون فامیلای ما ماشالا نخود تو دهنشون خیس نمیخوره گف ب جان مادرم ب کسی نمیگم 

وایییی خیلی پکر شدم چرا بهش گفتم 

چن روز دیگه عروسی داریم اونم هس نمیدونم برم یا نه 

واییی داغونم 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

24 سالته ک

خدایی فکر میکنید و میرید به پسری که نمیشناسید اعتراف میکنید ؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

24 سالته کخدایی فکر میکنید و میرید به پسری که نمیشناسید اعتراف میکنید ؟

فامیله 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

منم بهش گفتم داغون شدم

کاش نمیگفتیم 

دارم دیوونه میشم خیلی خوشکله بخدا ب مامانم میگفتم مهریه نمیخام فقد ب باباش میگم پسرتو بده من برمممم 

احساس میکنم لج کرده چون ی بار باباش گفته بود منو واسه پسر دومش میگیره 

دوستم میگه شاید بخاطر داداشش اینجوری گفته ولی دارم دیونه میشم