2777
2789
عنوان

بیدارید🎯🤭

154 بازدید | 17 پست

چیکارمیکنید من بدبخت فردا مدرسه نمیرم وای دارم زبان تمرین میکنم کلمات و .... برای امتحان لسنینگ چهارشنبه که خدا کنه تعطیل شه وای فکر نکنم بندرعباسیم فردا هم بخاطر هنوز بقایای گرد و غبار بود تعطیل شد چهارشنبه جشن یلدا هست تو مدرسه فکر کنم چون همه پول دادن بیان😂❤️‍🩹

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

تو راه حموم ۳ ساعته گیر کردم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اینا هیچی، از الان داری درس چهارشنبه رو میخونی؟؟😂

کلاس چندمی

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

امروز کلثومم کاملا اکبری

امروز بهرامم کاملا افشاری🤣🤣

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

حالا اینا هیچی، از الان داری درس چهارشنبه رو میخونی؟؟😂کلاس چندمی

امتحانه هیچی بلد نیستم ۳ تا درسه خوب مجبورم امتحان دارم 

چند جلسه غایبم بودم زبان فردا شب شه رور در بیاد باید امتحان بدم یطوری میگی چهارشنبه 😂

کنار شوهرمم ، اون خوابیده ، یکم بعد میرم ظرفا رو بشورم و ادامه درسمو بنویسم منم امتحانات دانشگاه کم ...

روزیر که امتحانه استرس باعث میشه کمتر بخونی ترجیح دادم امشب با آرامش بخونم

نهمم

جدی؟

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

بله فکر نکنی عقب موندما 😂سنی که اینجا زدم واسه اینه اگه بزنم ۱۴ تعل...ق میشم حساب قبلیم واسه همین ت ...

عه چه جالب 

یعنی چه سالی دنیا اومدی؟🤔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز