2777
2789
عنوان

رئیس شرکتم یه آقاست که

288 بازدید | 18 پست

صاحب کارم وقتی تو جمع هستیم خیلی سنگین و سرد و بر خورد میکنه حتی بعضی وقتا نادیده میگیره 

ولی وقتی پیام میده یا تنهاییم راحت تر حرف میزنه و رفتار میکنه. 

یه رفتار های خاصی هم داره مثلا وقتی برای کار کنارش می ایستم یدفعه خودشو میکشه کنار😐

وقتی باهام حرف میزنه کلا زل میزنه تو چشمام جوری که معذب میشم بعد میگه من فقط باید ارتباط چشمی برقرار کنم تا بتونم حرف بزنم😐

وقتی میخواد بهم بگه مثلا فلانی گفت اینکارو انجام بده از عمد پیام‌هایی که اسم کوچیکش توش هست رو فوروارد میکنه 

یه روز بدون آرایش رفته بودم شرکت تا وارد اتاق شدم حالت نگاهش یه جور دیگه شد انگار همیشه عادت داشت منو سرحال و مرتب ببینه 

یه رفتار های خاصی داره  نمیدونم من حساس شدم یا اون مشکل داره واقعا؟ 

در ضمن این سومین تاپیکه که زدم که نظر اکثرا رو بشنوم چون کارم مهمه برام نمیخوام راحت از دستش بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقت کن بیین با بقیه دخترا چطور رفتار می کنه اگر فقط با تو اینجوری هستعشق نه ولی یه کششی شاید بهت دا ...

اره با من راحتتر

متاهله این بیشتر اذیتم میکنه که حتی کشش داشته باشه

کاملا طبیعیه رفتارش 

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
اره با من راحتترمتاهله این بیشتر اذیتم میکنه که حتی کشش داشته باشه

یا خدا 

پس بره گمشه 

ولش کن 

فک نکنم احساسی داشته باشه 

شاید فقط هیزه 

شما فاصله باهاش حفظ کن 

اگر هم نخی چیزی داد 

خودتو بزن به اون راه 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

یا خدا پس بره گمشه ولش کن فک نکنم احساسی داشته باشه شاید فقط هیزه شما فاصله باهاش حفظ کن اگر هم نخی ...

اگه نخ داد نمیرم دیگه شرکت

ولی زیاد پیام میده البته کاری و خیلی محترمانه اینکه نشونه بدی نیست هست؟