2777
2789
عنوان

پسر برادرم

137 بازدید | 8 پست

برادرم خیلی پسرشو کتک میزنه و خوردش میکنه ۱۷ سالشه بعد چند بار به چشم خودش خیانت پدرشو به مادرش دیده از درون داغون شده بود و هیچی به ما نمی‌گفت زن داداشم بدبخت هیچی نمیدونه و پسر برادرم ورزشکار عاشق،ورزشه اصل از سیگار خوشش نمیاد ولی نمیدونم چرا از آدمای تج. ا .و.ز گر و خفت گیر و اینا خوشش میاد همش دوست داره بگن بهش ورزشکاره و به دخترا ....ت.جا.و.ز کرده خیلی شره دوس داره خدانکنه خدانکنه آخرش انقدر شرور باشه اعدامش کن 

غرورش شکسته تحقیر شده برای پر کردن چاله های شخصیتیش غرور خرد شدش و نشون دادن قدرتی که‌هیچوقت نداشته 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی امکان داره شرور بشه

چی بگم😢

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خیلی تحقیرش کرده

درست میشه نگران نباش الان نوجوانه فقط حواستون بهش باشه 

دیگه غرورش رو خرد نکنید

دوستان شما هم لطف نظرتون رو بگید خیلی دلم گرفتست

عزیزم پسر ها همشون تو این سن دوست دارن خلافکاری چیزی باشن 

نگران نباش